OUTDOOR 2009

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
Odgovori
m00d

Re: OUTDOOR 2009

Odgovor Napisal/-a m00d »

pomoje ni panike, malo jo je sonce verjetno zdelalo, vklopi spet ventilator pa zalij jo, pa bo pomoje vse OK.
mihhec

Odgovor Napisal/-a mihhec »

živjo.

mene pa zanima kera zemlja je najboljša za outdoor (črna naj bi bila zelo rodovitna), in v kakšnem razmerju jo naj zmešam z zemljo zunaj? A je več vrst zemlje? kera je optimalna?
kako globoko naj se vkopljem?
kako pa je kaj z gnojili? enako kot pri indoor, kaj drugače/drugačna gnojila?

prosim za kratek vodičk za te stvari - sj ne cel grow.

hvala, lp.
lasulja

Odgovor Napisal/-a lasulja »

naj ti bo k si nov, naslednjič malo posurfaj

http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/550915/an/0/page/0#550915
police in helicopter search for marihuana ...
mihhec

Odgovor Napisal/-a mihhec »

argh. sori. nebi se branu sam - isku sm pa to pa ono sam nič določenega (krneki sam RE no tnx za link
lasulja

Odgovor Napisal/-a lasulja »

ja je sticky pa se ne vidi
police in helicopter search for marihuana ...
smeh

Odgovor Napisal/-a smeh »

Quote:
Quote:
Jst sm dons gnoj od konov kradu postaran neki ze .. 2 Žakla pov povhna vsakega v eno roko pred 1 uro... hodm pa se mi je cudno zdelo k je zakl pokov.. ampak z 2 zakli v rokah brez luci švic da sm komej gledov nism pomislu da bo kurac POČU in se tko da je pov poti na 10m drekce zasabo pušov mal pred cilm je pa slo 2/3 v pm. Tko da upam da mam vsaj za 3 lukne unga gnoja. V pm pa povhne roke brez luči.

Napisov zard tega ker to nbenmu ne prvošm, PREČEKIREJTE žaku.
In ja zajeban je bit noob.

LP

A SI TI ŠVED AL KA!!! PIŠ MAL BOL RAZLOČNO MULC MLADOLETN

ne sam zbegan k sm ðabe nesu žakelj, pa ne nism mladoletn pa se zdj ne pisem lih najbols. Pač hotu sm povedat da se pazite zjebanih zaklov. As told before

replaya na šveda ne bom dajov...
kar seješ, to žanješ!
krso

Odgovor Napisal/-a krso »

za vse tiste kt mate probleme z polži: u kiku u kranju se za en evro prodaja posodica za lovlenje polžov. cena je 1 evro not pa per natočš in pol kt pridejo not kao ne morjo vn no bom sprobu in vm povem če se je kej ujel(za enkrat nimam nobenga poža na placu tko da bom probu kt se bojo začel pojavlat)
pehpeh

Odgovor Napisal/-a pehpeh »

ne vem zakaj se usi tok bojite suše, jst dam v vsako lukno vermikulit, šoto in agrogel in mi lani ni blo treba enkrat it zalit, tut tistih ne, ki so ble u loncih.... bl se je za bat toče- to pa zna bit pizdarija... pa če že o polžih, js sm kupu v semenarni v ljubljani neke modre kroglce proti polžem, sam posuješ okol in to je to....
mi je lan 5 mladih bilk požrlo(predvidevam polži), letos pa ni teh problemov...
pehpeh

Odgovor Napisal/-a pehpeh »

pa še neki me zanima... kok mate litrske lonce tisti, ki gojite v loncih (outdoor seveda)??? kolk bi blo najmn da bi se še splačal gojit, ker razmišlam o treegrowu? pa vem za tisto večji lonc = večja rastlina
filipich

Odgovor Napisal/-a filipich »

dobro je na forumu imet optimiste..
Odgovori