OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
kolega je za sušenje naredil pravokotnik 1x0,20m čez njega črn najlon. stranice so bile odprte (te krajše) in notr obesu veje, vse skupaj pa na drevo 4m od tal. Dobro zaščiteno za slučaj dežja, človeka , sonca, živali.. Njemu se je dobro obneslo.
-
sticky
dej pls malček še razloži, ker si pribl. predstavljam, ne pa čist 100%. če se ti da, malo skiciraj v slikarju - estetika ne igra vloge, da se neboš prav matral.
men so eno ukradl, druge pa zgleda niso najdl. se se vidi odtis skornja, velikosti okoli 39-42, se pravi bolj otroska noga.
zdej drugo sem izpulil iz zemlje, ker se bojim, da bi potem danes prisli zopet ponjo, pa ne vem a bi jo se nekam v eno koruzo presadil za par dni, preden se pozanje, da se malo dozori in naredi na moci?
sem probal jo in dober buta, ampak verjetno bi lahko se bolse, ce bi se par dni zorela. lp,
zdej drugo sem izpulil iz zemlje, ker se bojim, da bi potem danes prisli zopet ponjo, pa ne vem a bi jo se nekam v eno koruzo presadil za par dni, preden se pozanje, da se malo dozori in naredi na moci?
sem probal jo in dober buta, ampak verjetno bi lahko se bolse, ce bi se par dni zorela. lp,
no uglavnem jebem jim mater kradlivcem. sej bo neki trave sam 60g al kokr kol bo ni lih tok velik bo treba kr mal sparat
jst bom vesel če bom iz štirih dobu 60g.
ni važna kvantiteta samo,da je kvaliteta.To je moje osebno mnenje.
pa lp
<baphomet>
pa lp
<baphomet>
the walley of sylvania
Deep Chunk je znan po tem da ne producira dosti ..ampak je first class quality.
opazil sem, da je outdoor chunk zelo občutljiv na plesen, drugač pa pod soncem ful raste.
no sezona gre h koncu... zdaj mora bit čim več takih dni kot so bli dans. Naj bo sonce z nami!
edit: škoda se ne da slikat vonjave
opazil sem, da je outdoor chunk zelo občutljiv na plesen, drugač pa pod soncem ful raste.
no sezona gre h koncu... zdaj mora bit čim več takih dni kot so bli dans. Naj bo sonce z nami!
edit: škoda se ne da slikat vonjave
Cannabis~Researcher
Njam, njam
Kaj to maš na oknu?
Kaj to maš na oknu?