OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
Ena od mojih biljk
-
Batek
-
Batek
Meni je polomila ta burja eno ratlinco tolk, da jo je zlomilo in vrilo vn + palico k sm jo mel za podporo in sm oboje najdu ene 2metra proč
@m00d to pa je lepa rastlinca!
@m00d to pa je lepa rastlinca!
OG Kush, lepa, velka, zlo razvejana rožica, bati na koncu sicer pomojem ne bodo monstrumni, jih bo pa ful. Je pa zgleda malce bolj občutljiva na plesen kot ostale sorte, sem našel kar nekaj plesnivih batkov, ampak zaenkrat nič kritičnega.
-
-
-
-
men se je isto ena bilka zlomila zard tega k sm meu prvezano iz vrvico k je bla mejhna pa se je steblo tok zarastu čez da je sam padla -.- dons smo skuhal perje pa to jutr bomo pa pekl zaenkrat zgleda supr 250g perja 350g masla
kar seješ to pol žanješ
-
sammy20
Zakon rože m00d. Nekaterim gre res dobro glede na vreme. jaz imam letos na žalost samo eno malo zunaj, ki je nisem šel prečekirat že dolgo časa. Imam pa 3 čudovite random straine od lani v 10l loncih, blizu konca (dober teden). Kaka 30-40ka suhega bo mogoče. Vijolčni + sladki vonj, par listov še je gor Brez gnojil samo voda zemlja sonce, 100% organic = win win. Na žalost trenutno nimam s čim možnosti poslikat, bom pa se potrudil, da vsaj, ko bo suho delim z vami trud. Sicer pa kar sem se naučil od letos je to, da dam drugo leto čim večje lonce (beri: "empare" ). Keep it up! Danes bi naj bilo še sonce po dolgem času. Kaže OK.
Peace ~
Peace ~
Nekaj slik, tale je zelo boga pa nevem kaj naj naredim z njo? Druga, ki je pa tudi v fazi cveta je pa ql.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
marihuana, mislim da ti tukaj korenine gnijejo... ter nekaj plesni med vrhi, pa še, če prav vidim, je po listih pepelasta plesen?
Hell, it's about time.
je res plesen jo napada, da korenine gnijejo me pa ne preseneca saj je samo dež.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Glede plesni na biljkah me zanima, če jo je možno vsaj preventivno kako zmanjšat preden se začne pojavljati?
Na spodnjem linku je neka šprica in ne razumem kako se to nanaša in pri čem pomaga.
http://www.the420shack.com/2011/01/how-to-tell-if-your-smoking-moldy-weed.html
www.amazon.com/SNS-244-Fungicide-4-oz/dp/B0046HLBKG?ie=UTF8&tag=the420shack-20&link_code=btl&camp=213689&creative=392969
Na spodnjem linku je neka šprica in ne razumem kako se to nanaša in pri čem pomaga.
http://www.the420shack.com/2011/01/how-to-tell-if-your-smoking-moldy-weed.html
www.amazon.com/SNS-244-Fungicide-4-oz/dp/B0046HLBKG?ie=UTF8&tag=the420shack-20&link_code=btl&camp=213689&creative=392969