Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Ja glede PH je tako! Sem imel isti problem! Potem sem pa začel posodo zapirati pa ni bilo več takega problema! Ph se je spremenil za 0,1-0,2!
ja sej bi jo js tut zapr sam ko mam notr grelec nameščen pa vodno pumpo... sej bom pa lepo pred vsakim zalivanjom dal ph- not pa bo vrei
i am invisible!
Quote:
Ja mogoče je pa pol pH- zjebal, ker so lahko snovi, ki so v tej tekočini izparele, ravno tako, kot klor prej. Dva dni, to je kr velik.
aha... mi potem lahko razlozis DESTILACIJO?
jao
Ja mogoče je pa pol pH- zjebal, ker so lahko snovi, ki so v tej tekočini izparele, ravno tako, kot klor prej. Dva dni, to je kr velik.
aha... mi potem lahko razlozis DESTILACIJO?
jao
DEATH BEFORE DISHONOR!
Ah, se oproščam Agnes, namesto izparele bi moral uporabit glagol izhlapele. Torej za izparevanje je potrebno dodajanje energije, da se molekule ločijo iz substrata, za izhapevaje pa ni potrebne dodatne energije, da se molekule odcepijo od površine.
Destilacija je pa ločba snovi, ki se mešajo med sabo in s tem preprečijo uporabo druge alternative, kot naprimer dekantiranje, filtriranje in adsorbcija, z različno visokim vreliščem, pri čemur se ločijo najprej tiste z najnižjim vreliščem.
Destilacija je pa ločba snovi, ki se mešajo med sabo in s tem preprečijo uporabo druge alternative, kot naprimer dekantiranje, filtriranje in adsorbcija, z različno visokim vreliščem, pri čemur se ločijo najprej tiste z najnižjim vreliščem.
-
cannabismaster
Mne pa zanima če bi bil ta tajmer primeren tudi za 400w dušilko. Hvala.
http://www.hempatia.si/view_product.php?product=CTRTI007
http://www.hempatia.si/view_product.php?product=CTRTI007
Timer je primeren do 3,5KW in 16A!Imam istega in piše tako gor
Kje se pa kupi najbolj običnega????
Jaz lahk povem da imajo v merkurju digitalne za cca 10€