Outdoor 2011
Re: Outdoor 2011
ja sej sm jo nek umes enkat porezu da je bl u grm rasla kar je delval sam je se ussen ene 10 cm previsoka bla. drgac je pa lepa k svina )
-
ggadk
ja, ampak to, da predčasne cofke trgaš, ni način. moral bi jo privezati k tlom... vsako vejo posebej... zdaj si pač pobral 3x manj kot bi lahko kasneje..
En update Bushmana, ki cveti že od 26.7 pa en vrhec traven
Lepotica zraven pa je Mandala obe sta na "hobotnica style".
Mandala je visoka 150cm, Bushman 100cm in ga mislim posekat čez 14 dni Ostali Bushmani bodo pa malce poznejši.
Pa neko poslabšanje vremena napovedujejo upajmo, da ga nebo preveč sral ta dež.
lp
Lepotica zraven pa je Mandala obe sta na "hobotnica style".
Mandala je visoka 150cm, Bushman 100cm in ga mislim posekat čez 14 dni Ostali Bushmani bodo pa malce poznejši.
Pa neko poslabšanje vremena napovedujejo upajmo, da ga nebo preveč sral ta dež.
lp
>>OnePiecePuzzle>>
-
USBN
Quote:
morm zasherat svojo bolečino tuki, pred bajto na dvorišču so mi spizdili 5 biljk posajenih v enem loncu, autoflowerji cca meter visoki. sumim da je bla okoliška mularija. nevem a bi joku al neki razbil. če zvem kdo je bil jim potrgam glave.
i feel you
morm zasherat svojo bolečino tuki, pred bajto na dvorišču so mi spizdili 5 biljk posajenih v enem loncu, autoflowerji cca meter visoki. sumim da je bla okoliška mularija. nevem a bi joku al neki razbil. če zvem kdo je bil jim potrgam glave.
i feel you
jaz pa grem po vsej verjetnosti danes posekat vse SHAMANe ki jih imam...finta je v tem da bo tega kar nekaj ker shamanov imam letos največ od vseh sort..ostalo imam enih 15sort ampak po eno rožo max tri rože na sorto...shamanov pa imam kar nekaj in nevem KJE NAJ SUŠIM...imate kakšen predlog????kako je z sušenjem v naravi??? je dosti slabše kot normalno sušenje??? verjetno ja ane?? ker namreč od sušenja je odvisno cca. 80% kakšen vonj-okus in izgled bo imela zadeva tako da nvm...PROSIM ZA KAKŠEN PREDLOG!!!!!
to pa je bula shamana pred natanko 14-imi dnevi(pa še zdaj zadnje dni je bilo vreme res naklonjeno..tri dni nazaj oring dež zdaj pa dva dni oring vročina in sonce tako da mislim da je idealno za posekat)
http://www.shrani.si/f/1N/M5/1q2y9BX/1/2011-08-22-202546.jpg
naj še povem da imate VSI prečudovite rožice in vam želim SREČEN KONEC z čimmanj problemi oz težavami....
lp
to pa je bula shamana pred natanko 14-imi dnevi(pa še zdaj zadnje dni je bilo vreme res naklonjeno..tri dni nazaj oring dež zdaj pa dva dni oring vročina in sonce tako da mislim da je idealno za posekat)
http://www.shrani.si/f/1N/M5/1q2y9BX/1/2011-08-22-202546.jpg
naj še povem da imate VSI prečudovite rožice in vam želim SREČEN KONEC z čimmanj problemi oz težavami....
lp
-
ggadk
zunaj bol težko sušiš, kajti v naši sloveniji je v zraku veliko vlage. nikoli neboš zunaj posušil rože kot bi jo hotel. za zunaj bi ti predlagal kakšno staro podrtijo? in še tukaj not se zadržuje vlaga. sploh ponoči, in ob dežju. po moje je boljše, da sušiš tolko kot lahk-v sobi, in potem greš komaj posekat novo.
Tako moj outdoor se je končal, končni produkt je bil 3-4g, ostalo je vkradeno
hmmm usi mate neki nesrečo zadne čase...
mogu bi dt počas še jst ene par fotk gor
pizda a je kkšnmu zmankal polje hermičev zadne cajte k sm najdu enga haha
mogu bi dt počas še jst ene par fotk gor
pizda a je kkšnmu zmankal polje hermičev zadne cajte k sm najdu enga haha
Ewery leaf has 2 sides...
But only 1 leafe is beutifull on both sides...
But only 1 leafe is beutifull on both sides...
cerus a je PT še od Felixa stock? Ke si jo našel me zanima. Namreč Felix se je mislim da upokojil ksn let nazaj.
Drugac pa same pohvale zverinam
Drugac pa same pohvale zverinam
kar seješ, to žanješ!
Quote:
kajjjjjj??????? WTF????? ojoj mravlja moje sožalje...kar meni je bed ko pa si imel tako lepe rožice in še najhuje je ko pomislim koliko truda si vložil...in ja tudi bil sem že v tvoji koži tako da te razumem in mi je res hudo....MOJE SOŽALJE še 1x.....fak fak fak
joj kako mrzim kradljivce-smrdljivce...pizda so luzerji res največji luzerji kaj je možno...to so oni podn večji podn od faking ðankijov....prste in roke bi jim potrl...
mravlja upam da izveš kdo ti je to naredil-ukradel in če izveš me kontaktiraj ker bom z veseljem posredoval!!!!!!
kajjjjjj??????? WTF????? ojoj mravlja moje sožalje...kar meni je bed ko pa si imel tako lepe rožice in še najhuje je ko pomislim koliko truda si vložil...in ja tudi bil sem že v tvoji koži tako da te razumem in mi je res hudo....MOJE SOŽALJE še 1x.....fak fak fak
joj kako mrzim kradljivce-smrdljivce...pizda so luzerji res največji luzerji kaj je možno...to so oni podn večji podn od faking ðankijov....prste in roke bi jim potrl...
mravlja upam da izveš kdo ti je to naredil-ukradel in če izveš me kontaktiraj ker bom z veseljem posredoval!!!!!!