MOJE RASTLINCE
-
sticky
Re: MOJE RASTLINCE
haha H2O -->(ex)supern00b : tole mu dejte pod avatar
kera najava haha, supern00b, hiihi nadhuda
zacetnik ti pa res žmoftno ljubiš svoje marjetke, hehe
kera najava haha, supern00b, hiihi nadhuda
zacetnik ti pa res žmoftno ljubiš svoje marjetke, hehe
Hehe tnx. Bi blo kr nuoro ja
Ja začetnik to sn js tud delu, sam pol ko so mi skor use umrle zarad tega (6 od 10 semenk z interneta, 1 sn dau kolegu, 1 pa ni vzkaliu).
Žive mam sam še tazadne 2: cindy#1 pa cindy#2
Ja začetnik to sn js tud delu, sam pol ko so mi skor use umrle zarad tega (6 od 10 semenk z interneta, 1 sn dau kolegu, 1 pa ni vzkaliu).
Žive mam sam še tazadne 2: cindy#1 pa cindy#2
Slikce
btw, čis ena neumesna, ampak kaj za vraga naj bi noob pomenilo!!!
Kir je biu prvi naziv pr vseh ko smo ga PRIDOBIL na tej strani gruverka?
No to je to
Un naziv takoj za stranger..
Sn ga že kr pozabu zej ko sn journeyman hehe
No to je to
Un naziv takoj za stranger..
Sn ga že kr pozabu zej ko sn journeyman hehe
Slikce
-
sticky
gruverka:
newbie se izgovori "njubi" oz. "nubi", a mam prav!? ampak, ker je ta izraz malo gayevski, je folk začel govort "nub"! no in to je blo treba sam še zapisat --> noob --> ali po g33kovsko n00b!
newbie se izgovori "njubi" oz. "nubi", a mam prav!? ampak, ker je ta izraz malo gayevski, je folk začel govort "nub"! no in to je blo treba sam še zapisat --> noob --> ali po g33kovsko n00b!
hEYho
evo zej pa s5 pišem. mal sn tak da se že vnaprej opravičujem za vse slovnične in druge napače
No učiri sn zaliu rastlince kr je bla zemla suha in so venele in so se pol s5 razživele in dvignale liste, zdle ko sn pa pršu domu sn pa opazu pr enem večjem popolnoma zdravem listu, da ma ful mehek vrat , tak da je povešen (sam je drgač čist zdrav lep zelen list) .
Ka mi lahk gdo na hitr pomaga?
Ka sn mogoč premal zaliu, al pa bilka preveč pije al ka? (kr vlka je že kr, pa glih u novem zagonu rasti, pa vlke korenine, pa vlek lonc prej dokaj posušene zemle, ki sn jo pred kratkim zaliu)
A je možno da je to od tega ko jo špricam liste z vodo?
Al je bilka prehlajena ko piha po njej?
evo zej pa s5 pišem. mal sn tak da se že vnaprej opravičujem za vse slovnične in druge napače
No učiri sn zaliu rastlince kr je bla zemla suha in so venele in so se pol s5 razživele in dvignale liste, zdle ko sn pa pršu domu sn pa opazu pr enem večjem popolnoma zdravem listu, da ma ful mehek vrat , tak da je povešen (sam je drgač čist zdrav lep zelen list) .
Ka mi lahk gdo na hitr pomaga?
Ka sn mogoč premal zaliu, al pa bilka preveč pije al ka? (kr vlka je že kr, pa glih u novem zagonu rasti, pa vlke korenine, pa vlek lonc prej dokaj posušene zemle, ki sn jo pred kratkim zaliu)
A je možno da je to od tega ko jo špricam liste z vodo?
Al je bilka prehlajena ko piha po njej?
Slikce