Diagnostika bolnih rastlin
-
herbman
Re: Diagnostika bolnih rastlin
nebi jih smel zvezat s špagico...to je kr narobe...pa mlade rastline mej na soncu,meni od začetka čist lepo uspevajo in zgledajo zdrave ko ribe
Quote:
Živjo imam problem pri rastlincah so se mi stanjšala stebelca in so se povesile, na sliki je ta v najslabšem stanju ostala so še dokej pokonci... a mogoče preveč zalivam , mam preblizu luči,... sam imam cool light navadne varčne žarnice in nimam še nič prezračevanja k se mi ni zdelo še potrebno pri teh lučeh ker se ne grejejo tok ...
Če je kriv zrak ali nej dam potem jih malo na sonce dokler ne zrihtam ventilacije ?
če bi bil ti zaprt v sobi brez zraka, tudi ne bi dolgo stal na nogah in bi se prej sesedu...
zaenkrat daj jih na sonce, zrihtaj ventilacijo in zalivaj po pameti...
Živjo imam problem pri rastlincah so se mi stanjšala stebelca in so se povesile, na sliki je ta v najslabšem stanju ostala so še dokej pokonci... a mogoče preveč zalivam , mam preblizu luči,... sam imam cool light navadne varčne žarnice in nimam še nič prezračevanja k se mi ni zdelo še potrebno pri teh lučeh ker se ne grejejo tok ...
Če je kriv zrak ali nej dam potem jih malo na sonce dokler ne zrihtam ventilacije ?
če bi bil ti zaprt v sobi brez zraka, tudi ne bi dolgo stal na nogah in bi se prej sesedu...
zaenkrat daj jih na sonce, zrihtaj ventilacijo in zalivaj po pameti...
-
StirnMaister
Zdj sm jih dau v sobo in sm še eno luč dau samo da je še mal dodatne svetlobe, a naj to luč dam stran ali mislete da bo kej pomagal ?
kaj mas to neko posebno vrsto,ki dol raste,pa pusti lučko tak kot je.
Quote:
mogoče hobotnco dela hahaha
mogoče hobotnco dela hahaha
-
StirnMaister
a mislete da se lahko steblo ponovno postav pokonc čeprou je že v tok slabem stanju ?
No sej še sporočim kako se je izšlo ...
No sej še sporočim kako se je izšlo ...
meni zgleda kot da bi blo steblo zlamano, če je to res potem bo manj verjetnosti, da se ti postavi pokonci
<3 Mary Jane !
Pa rukni to na polico kaj se boš z žarnico matru. Čist kako ti je ratal da so se vse povesle tko dol pa tud mi ni jasn, po mojem so žalostne...
The newb is back.
-
ganjaplanter
ej, če ževeš s starši, pol pazi zlo....pomoje u sobi ti bojo dobili
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!