OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Včasih je tisto kar je najbolj na očeh, najboljše skrito
-
RYS
Se strinjam, ampak mislim da tukaj vonj naredi svoje sploh pa tako blizu poti...
lp
...pognojiv sm rožo z guano bat ampak kr mi bilka že cveti oz.ma še en tedn da zaključi me zanima ali bo to kaj uplivalo na bule...?!
...pognojiv sm rožo z guano bat ampak kr mi bilka že cveti oz.ma še en tedn da zaključi me zanima ali bo to kaj uplivalo na bule...?!
Bule še bojo zrastle ja dodatno, v tem si pridobil. AMPAK, okus boš imel po galebjih iztrebkih. 2 tedna pred koncem se ne gnoji.
Tega se boš lahko znebil z water curingom vendar boš tudi ob ves dober okus in vonj. Potentnost ostane enaka.
bat guano je netopirji gnoj, če se ne motim. bat je namreč netopir po angleško.
Sour Lifesaver x Purpurea Ticinensis, klon
[image][/image]
Pakistan Chitral Kush x Bushman, klon
Arne Amnesia Chunk
[image][/image]
Pakistan Chitral Kush x Bushman, klon
Arne Amnesia Chunk
>>OnePiecePuzzle>>
Od tistih ku mate posajem lemon skunk a vem je že začel cvetet? Mene že en mejčkn skrbi da ne bo dost cajta da bi moj zaključil z cvetenjem glede na to da še en cveti
tnx..
ja vem da se ne gnoji sam sm zajebo prvo sm gnojiv pol šele pogledo vrhe mrom ponoči hodit na plac in je mal smotano :/...aha tk da lahk pričakujem slab okus?!
ja vem da se ne gnoji sam sm zajebo prvo sm gnojiv pol šele pogledo vrhe mrom ponoči hodit na plac in je mal smotano :/...aha tk da lahk pričakujem slab okus?!