OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Lep pozdrav vsem! Sem nova na forumu in letos prvič poskušam vzgojiti ratlino, in bojim se, da sem naredila začetniško napako: posadila sem jo na takšen plac, ki je po moje premalo na soncu. Zanima me, ali bi ji preveč škodilo, če jo zdaj presadim na bolj sončen prostor? Big bud sicer še ni začel cveteti. Kaj pravite, bi preživela? Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem?
Če ni v loncu ne presajat ker ji boš potrgala vse korenine in ti bo ovenela. Če pa je v loncu ga pa raje zreži in z loncem vred daj v zemljo. Ko bo čas za žetev pa lonec vzemi iz zemlje.
Ne, ni v loncu . Je pa bil do izpred enega meseca v loncu, dobila sem ga od prijatelja, precej košato zadevco Hvala ti za odgovor, bom vedela za drugo leto. Upanje, da bo za par bakel, še ostaja
Quote:
Od tistih ku mate posajem lemon skunk a vem je že začel cvetet? Mene že en mejčkn skrbi da ne bo dost cajta da bi moj zaključil z cvetenjem glede na to da še en cveti
LS začne cvetet v drugi polovici avgusta. Drugič se pozanimaj malo o sorti prej kot jo posadiš.
Od tistih ku mate posajem lemon skunk a vem je že začel cvetet? Mene že en mejčkn skrbi da ne bo dost cajta da bi moj zaključil z cvetenjem glede na to da še en cveti
LS začne cvetet v drugi polovici avgusta. Drugič se pozanimaj malo o sorti prej kot jo posadiš.
-
WithoutName
Zaenkrat cerkvica še ne cveti, upam da bo v telih dneh mam pa mal probleme s pršicami spet :S...upam da nbodo preveč uničle :/ A to so tut pol v cvetu notr?
lp.
Re: OUTDOOR2012 *DELETED*
Post deleted by passion
Vidim da vas kar veliko sadi tale Frisian dew...kakšen pa je kaj smoke?
-
olivaslivai
je ker sadiv the doctor letos?
nekak še ne cveti ravno.. vsaj meni ne...
drgač pa kolk litrov vode bi vi dodali 1,5 kg ptičjega gnoja( golobi,pa ka veš še kera druga ptica..pobral sem iz potstrešja bloka)
nekak še ne cveti ravno.. vsaj meni ne...
drgač pa kolk litrov vode bi vi dodali 1,5 kg ptičjega gnoja( golobi,pa ka veš še kera druga ptica..pobral sem iz potstrešja bloka)
Lepe slikce folk
@withoutname
lepa rožca in lep lst
če te motijo pršice zmešaj čili v 2dcl vode pusti stat nekaj ur potem pa pošpricaj, najboljše zvečer nikakor ne podnevi ob močnem soncu, ponovi to 3-4 dni, lahko dodaš v vodo tudi tobak al pa česen oz. kombiniraš po želji, npr. pripravek iz čilija in tobaka odganja listne uši - preverjeno.
lepa frisianka mravlja kolko časa že to cveti? pa frisian dew je popularna sorta info najdeš z malo iskanja: frisian dew
@olivasliva
doktor bo začel kmalu cvest
posušeni ptičji kakeci se dodajajo tam do 100g/m2, s tem jaz sredi avgusta ne bi pretiraval
pa še moji dve
levo sudden flower x testna sorta, desno strawberry, oboje kaljeno 13.6.
@withoutname
lepa rožca in lep lst
če te motijo pršice zmešaj čili v 2dcl vode pusti stat nekaj ur potem pa pošpricaj, najboljše zvečer nikakor ne podnevi ob močnem soncu, ponovi to 3-4 dni, lahko dodaš v vodo tudi tobak al pa česen oz. kombiniraš po želji, npr. pripravek iz čilija in tobaka odganja listne uši - preverjeno.
lepa frisianka mravlja kolko časa že to cveti? pa frisian dew je popularna sorta info najdeš z malo iskanja: frisian dew
@olivasliva
doktor bo začel kmalu cvest
posušeni ptičji kakeci se dodajajo tam do 100g/m2, s tem jaz sredi avgusta ne bi pretiraval
pa še moji dve
levo sudden flower x testna sorta, desno strawberry, oboje kaljeno 13.6.