OUTDOOR2012

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
Odgovori
lubek

Re: OUTDOOR2012

Odgovor Napisal/-a lubek »

Lep pozdrav vsem! Sem nova na forumu in letos prvič poskušam vzgojiti ratlino, in bojim se, da sem naredila začetniško napako: posadila sem jo na takšen plac, ki je po moje premalo na soncu. Zanima me, ali bi ji preveč škodilo, če jo zdaj presadim na bolj sončen prostor? Big bud sicer še ni začel cveteti. Kaj pravite, bi preživela? Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem?
izzy

Odgovor Napisal/-a izzy »

Če ni v loncu ne presajat ker ji boš potrgala vse korenine in ti bo ovenela. Če pa je v loncu ga pa raje zreži in z loncem vred daj v zemljo. Ko bo čas za žetev pa lonec vzemi iz zemlje.
lubek

Odgovor Napisal/-a lubek »

Ne, ni v loncu . Je pa bil do izpred enega meseca v loncu, dobila sem ga od prijatelja, precej košato zadevco Hvala ti za odgovor, bom vedela za drugo leto. Upanje, da bo za par bakel, še ostaja
Mravlja

Odgovor Napisal/-a Mravlja »

Quote:
Od tistih ku mate posajem lemon skunk a vem je že začel cvetet? Mene že en mejčkn skrbi da ne bo dost cajta da bi moj zaključil z cvetenjem glede na to da še en cveti

LS začne cvetet v drugi polovici avgusta. Drugič se pozanimaj malo o sorti prej kot jo posadiš.
Uporabniški avatar
passion

Odgovor Napisal/-a passion »

kdaj vam ponavad začne cvetet ak47?
Hell, it's about time.
WithoutName

Odgovor Napisal/-a WithoutName »

Zaenkrat cerkvica še ne cveti, upam da bo v telih dneh mam pa mal probleme s pršicami spet :S...upam da nbodo preveč uničle :/ A to so tut pol v cvetu notr?
lp.
Mravlja

Re: OUTDOOR2012 *DELETED*

Odgovor Napisal/-a Mravlja »

Post deleted by passion
Buddah

Odgovor Napisal/-a Buddah »

Vidim da vas kar veliko sadi tale Frisian dew...kakšen pa je kaj smoke?
olivaslivai

Odgovor Napisal/-a olivaslivai »

je ker sadiv the doctor letos?
nekak še ne cveti ravno.. vsaj meni ne...
drgač pa kolk litrov vode bi vi dodali 1,5 kg ptičjega gnoja( golobi,pa ka veš še kera druga ptica..pobral sem iz potstrešja bloka)
Zefy

Odgovor Napisal/-a Zefy »

Lepe slikce folk

@withoutname
lepa rožca in lep lst
če te motijo pršice zmešaj čili v 2dcl vode pusti stat nekaj ur potem pa pošpricaj, najboljše zvečer nikakor ne podnevi ob močnem soncu, ponovi to 3-4 dni, lahko dodaš v vodo tudi tobak al pa česen oz. kombiniraš po želji, npr. pripravek iz čilija in tobaka odganja listne uši - preverjeno.

lepa frisianka mravlja kolko časa že to cveti? pa frisian dew je popularna sorta info najdeš z malo iskanja: frisian dew

@olivasliva
doktor bo začel kmalu cvest
posušeni ptičji kakeci se dodajajo tam do 100g/m2, s tem jaz sredi avgusta ne bi pretiraval

pa še moji dve
levo sudden flower x testna sorta, desno strawberry, oboje kaljeno 13.6.
Odgovori