Kultura kajenja konoplje
-
Stari uporabnik #3192
Re: Kultura kajenja konoplje
Se strinjam, da prižge špinel tist, ki ga zrola...sem pa istega mnenja kot Classic-a (ipak je moja žena), da mora prvi krog hiter zakrožit...le nekaj dimov je tejst taprav, prvinski.
Okus je prav tako pomemben kot zadetost, vsaj meni.
Okus je prav tako pomemben kot zadetost, vsaj meni.
-
Stari uporabnik #2603
pr nas smo meli pa še mamo nekak tak:
tist, ki ga zvije, ga prižge in prvi potegne
napolniš se 2x max. 3x
paziš, da medtem ko imaš joint v roki ne gobcaš preveč in opletaš z baklo, da se kr sama kadi (taki mi grejo najbolj na živce) - včasih je bilo celo tak, da če si pametoval z jointom, si moral dat naprej
ekolog je več ali manj standard, se pa pogleda skoz prste
kaj me zanima je vprašanje smeri kroga? a ga dat v levo ali desno naprej? u gotta know the circle hehe
tist, ki ga zvije, ga prižge in prvi potegne
napolniš se 2x max. 3x
paziš, da medtem ko imaš joint v roki ne gobcaš preveč in opletaš z baklo, da se kr sama kadi (taki mi grejo najbolj na živce) - včasih je bilo celo tak, da če si pametoval z jointom, si moral dat naprej
ekolog je več ali manj standard, se pa pogleda skoz prste
kaj me zanima je vprašanje smeri kroga? a ga dat v levo ali desno naprej? u gotta know the circle hehe
-
Stari uporabnik #375
js sem čuden in če že kadim, zvijam v male rizle.
če pa kadim normalne jointe pa itak naredim 2,3 dime nujno.
sicer pa ne bi neke teže metafizike delal okrog tega, tko kot je ni okol tega, kako boš spil en per!
če pa kadim normalne jointe pa itak naredim 2,3 dime nujno.
sicer pa ne bi neke teže metafizike delal okrog tega, tko kot je ni okol tega, kako boš spil en per!
-
Stari uporabnik #2352
Hehe, v naši družbi vedno začnemo pet "ta ran tan tan..", kao poročna pesmca, da si se ga mal preveč poročil
-
Stari uporabnik #2506
pri mas ni pravila v katero smer gre joint. Ponavadi ga dam v levo ampak ni nujno.
V italiji so me prepričval, da se pr njih v desno daje, drugje v levo-če mi gre kdo na živce pol dam v drugo smer
V italiji so me prepričval, da se pr njih v desno daje, drugje v levo-če mi gre kdo na živce pol dam v drugo smer
-
Stari uporabnik #1739
ni mi jasno kaj ima un moj stavek na začetku z kulturo kajenja
kaj vi to dva tri dime; mislite 2x 3x nafilana pluča al prov dime.?
hehe če mislite dime, upam da navmo nikol skup kadil, bi bil še tepen (pri nas so dvoja pluča v igri)
Imamo pa en primerek v družbi, ki se skoraj vedno poroči z jointom, ko dobi špinel v roke se razpriča kot da ni že 100let govoru (pa ga že par let qrcamo, pa se še kar ni navadil)
špineli pa grejo levo-desno-navzkriž
Se strinjam z vsemi napisanimi točkami.
-
Stari uporabnik #1739
31. ne uporabljal modrih in rdečih rizel od rizlaTM (tud če ekologa naviješ je še zmer tok papirja kot da bi v karton navil)
-
Stari uporabnik #1976
take a deep breath and pass it to the left .... citiram ene znane raperje in se naceloma vedno drzim tega... samo v primeru selekcijoniranja, se poda na desno... pa nebi zdej, kdaj se poda na desno.
-
Stari uporabnik #3120
Quote:
hehe če mislite dime, upam da navmo nikol skup kadil, bi bil še tepen (pri nas so dvoja pluča v igri)
Jaz tudi, pri nas tudi
Jaz tudi, pri nas tudi