kje dobit domačico ?
Re: kje dobit domačico ?
Ej tale forum je pa postal eno TAKO smetišče!Dajte ljudje mal premislit o svoji kulturi for(m)uliranja! V vsaki temi se po petih postih začne pisat o babičini protezi
"..have you seen the accident outside..."-The end
Quote:
Ej tale forum je pa postal eno TAKO smetišče!Dajte ljudje mal premislit o svoji kulturi for(m)uliranja! V vsaki temi se po petih postih začne pisat o babičini protezi
odpri usta, ti bomo for(m)ulirali not.
Odselit se pa ne rabiš, ti kar ostan na smetišču
odpri usta, ti bomo for(m)ulirali not.
Odselit se pa ne rabiš, ti kar ostan na smetišču
vsi smo
Quote:
Sej dlih to je point.Sej ti noben ni reku da bod tle če ti ni kul.
Sej dlih to je point.Sej ti noben ni reku da bod tle če ti ni kul.
Šta ima
KOKODAJS!
Eden po eden, pa v vrsto se postavite!
Ene kritike ne morete požret?
Dejstvo je tako kot je :"fantje smetite #!!=%$##"
Če vas ne moti OK! Mene moti pa sem zato omenil, na vas pa je kaj boste storili.
"..have you seen the accident outside..."-The end
Quote:
Če vas ne moti OK! Mene moti pa sem zato omenil, na vas pa je kaj boste storili.
Ka bomo storili.
Najprej te bomo locirali. To bo sicer težko, ker smo na smetišču. Pol se bomo zmatrano vsedli, enga zdehali in se dogovorili.
Do tacajt pa bodi prmeru in usta odpri.
Ka bomo storili.
Najprej te bomo locirali. To bo sicer težko, ker smo na smetišču. Pol se bomo zmatrano vsedli, enga zdehali in se dogovorili.
Do tacajt pa bodi prmeru in usta odpri.
vsi smo