GLEDE DOMACE
Re: GLEDE DOMACE
jo
zdej mam ze kr na 8-16
pa da vidmo kaj bo drugac pa luci pa gnojenje vse stima sam sej ti pravm letos prvis domaco probu
pa se mi zdi da se nesplaca drkat s tem raj pr skunku ustol
zdej mam ze kr na 8-16
pa da vidmo kaj bo drugac pa luci pa gnojenje vse stima sam sej ti pravm letos prvis domaco probu
pa se mi zdi da se nesplaca drkat s tem raj pr skunku ustol
Ne ne! ..poznaš ti pregovor o "štali" in "kravci" ?
Če nisi naredu pogoje z biljko v vegetativni fazi, nemoreš pričakovat, da ti jo bo razneslo z vrhi v fazi cvetenja..
Če ti je domačica lepo razvejana in je imela vse pogoje pred cvetenjem, takrat lahko neki pričakuješ..
Večino folka se najbolj trudi proti koncu, ko je večinoma že prepozno, kar je največja napaka. Bistven ti je začetek da bodo vrhi imeli "temelje".
Če nisi naredu pogoje z biljko v vegetativni fazi, nemoreš pričakovat, da ti jo bo razneslo z vrhi v fazi cvetenja..
Če ti je domačica lepo razvejana in je imela vse pogoje pred cvetenjem, takrat lahko neki pričakuješ..
Večino folka se najbolj trudi proti koncu, ko je večinoma že prepozno, kar je največja napaka. Bistven ti je začetek da bodo vrhi imeli "temelje".
no mike ti gres tud na crno listo ker videm d animas pojma
vsak a se kej pozna na travo ve kaj je domaca kaj pa skunk
tkoda si u unem krozku ko kupujejo hlacke ko majo na riti zadrgo
al pa si iz ksne vasi pa recete skunku domaca pol pa sorry
hahaha
vsak a se kej pozna na travo ve kaj je domaca kaj pa skunk
tkoda si u unem krozku ko kupujejo hlacke ko majo na riti zadrgo
al pa si iz ksne vasi pa recete skunku domaca pol pa sorry
hahaha
ce kdo tle nima pojma o tem, si to ti, s čimer se verjetn strinja 99% folka na forumu (tist ostal procent si ti).
drgač pa mej ti svoj prepričanje... sj veš kva pravjo: vsak tele ma svoj vesele.
tut skunk pa domača ni pravilna razporeditev konoplje. maš sativo pa indico. odvisn kuk je katerih genov v kateri. ime skunk pa nosi le peščica od miljontih vrst teh križancov.
drgač pa se z domačo ukvarjam že kr lepo število sezon, zato ne ti men, da ne vem kva je domača. pomoje se tvoj skunk lohk kr skrije, pa tistih tvojih 33g/bilko.
drgač pa mej ti svoj prepričanje... sj veš kva pravjo: vsak tele ma svoj vesele.
tut skunk pa domača ni pravilna razporeditev konoplje. maš sativo pa indico. odvisn kuk je katerih genov v kateri. ime skunk pa nosi le peščica od miljontih vrst teh križancov.
drgač pa se z domačo ukvarjam že kr lepo število sezon, zato ne ti men, da ne vem kva je domača. pomoje se tvoj skunk lohk kr skrije, pa tistih tvojih 33g/bilko.
white_power kaj je pol albanka pa bosanka pa domacica?? albanka...je bla v albaniji vzgojena ane? bosanka v bosni???
domacica pa doma?? smartass
ej najbols da das ves folk na forumu na "crno listo"...
domacica pa doma?? smartass
ej najbols da das ves folk na forumu na "crno listo"...
zakaj je narjen foum za zacetnike ce vsi vse vejo
a zato da te izpluvajo eni zadetki a nimajo pojma u gojenju
paradajza kaj sele u travi
lejte pederi ce nimate konkretnih udgovorov ste lahkot ih al pa vm jest udprem kako temo glede pedrov
zato prosm tud ce sm nov ne bit neki zviseni glede mojih vprasanj a nima smisla vs lahko tok zabijem z besednim zlakladom da bote lahko sam x zacel jest raj bote tih
pa pomagite folku ne pa gfa zabijat ker s tem sam sebe zabijate ne mene al pa kirga kol
miiki ti si pa itak taki peder da so sam zarad tebe mogel zascitet severne medvede a si se ti nad njimi izivlju
aja pa kaj kle res nuben nima izkusenj glede domace
uni a se spoznajo na travo pa so ze dolg u temu vejo kaj mislem
a zato da te izpluvajo eni zadetki a nimajo pojma u gojenju
paradajza kaj sele u travi
lejte pederi ce nimate konkretnih udgovorov ste lahkot ih al pa vm jest udprem kako temo glede pedrov
zato prosm tud ce sm nov ne bit neki zviseni glede mojih vprasanj a nima smisla vs lahko tok zabijem z besednim zlakladom da bote lahko sam x zacel jest raj bote tih
pa pomagite folku ne pa gfa zabijat ker s tem sam sebe zabijate ne mene al pa kirga kol
miiki ti si pa itak taki peder da so sam zarad tebe mogel zascitet severne medvede a si se ti nad njimi izivlju
aja pa kaj kle res nuben nima izkusenj glede domace
uni a se spoznajo na travo pa so ze dolg u temu vejo kaj mislem
ej, k si tuk pametn, dj mi pol povej, kje nej dobim seme od DOMAČE. sm gledov pr nirvani, pa pr sensiseeds, pa na henfparadise pa nker ni sorte k bi se ji rekl DOMAČA (alpa kak tuj ime, k bi to pomenu). tko da te lepo prosm, če boš slučajn dobu semena domače, mi zrihtej ene 2 komada (lohk tut za 200 evrov, sam more bit garancija, da je seme od DOMAČE), pa da posadim pa da vidm, kva je zate domača. bom naredu miljavžnt klonov, pa potalov folku tle s foruma, da bomo končn lohk gojil domačo (ne pa sosedovo kot zj).
fak ko je en folk glup, za povrh pa še nase nardi reply pa se označ za pedra
zate je še vzgoja za začetnike mal pretežka tema. mogoč za predšolske otroke? bomo zrihtal, da boš dobu svoj plac na forumu, pa se boš lohk tm mirne duše zmerjov (sam sebe)
sj bo bolš no
fak ko je en folk glup, za povrh pa še nase nardi reply pa se označ za pedra
zate je še vzgoja za začetnike mal pretežka tema. mogoč za predšolske otroke? bomo zrihtal, da boš dobu svoj plac na forumu, pa se boš lohk tm mirne duše zmerjov (sam sebe)
sj bo bolš no
haha miki mouse kaj sm te razpizdu sej bo pocas z leti
ok za domace semenke ti ji hpa zastonj dam ceprov si derpe pa si rit brises z listi od trave ampak poazbmo to. ja semenke za domaco dubis zastonj pr men
pa glede pedrov peder si ti in ustali a mi kle post smetil se vid da sam zarad vs mogel zascotet severne medvede a se vi nad njimi izivljal
se zmer nc nisem zvedu za domacico al prevec mogoce pricakujem vsi taki kot te par primerov
pa brez zamerov
WHITE POWERRRRRRRRRRR
HAHAAAAAAAA
ok za domace semenke ti ji hpa zastonj dam ceprov si derpe pa si rit brises z listi od trave ampak poazbmo to. ja semenke za domaco dubis zastonj pr men
pa glede pedrov peder si ti in ustali a mi kle post smetil se vid da sam zarad vs mogel zascotet severne medvede a se vi nad njimi izivljal
se zmer nc nisem zvedu za domacico al prevec mogoce pricakujem vsi taki kot te par primerov
pa brez zamerov
WHITE POWERRRRRRRRRRR
HAHAAAAAAAA
-
ganja_farmer
WHITE POWER, za tisto k ti mislš da je domača, ni domača, to je sam izraz ki se ji reče, a lahk kak dokažeš da semenke niso od kake bolj znane sorte? če jst prou zastopm ti imenuješ DOMAČO s tem k si pobiral semenke vn iz robe za kadit, al pa da si sam mogoče naredu semenke iz tiste trave k ti je zrasel. pa k mislš da so na tem forumu sami pedri al kaj?
Si mogoče na koki al pa čem podobnem? k nevem če bi lahk kdo k naj bi biu kolkertolk normalen kej tak butastga spraševal.
Si mogoče na koki al pa čem podobnem? k nevem če bi lahk kdo k naj bi biu kolkertolk normalen kej tak butastga spraševal.
Osebna fotogalerija
Ja "beli", ja kwa kwa kwa, čemo ti rečti....???? Ha?? Povej ti nam....kwa kwa kwaaaaa češ čuti, mutant zablojen....
PS
Ja, dumač je najtabul.....
PS
Ja, dumač je najtabul.....
God must love crazy people. He made so many of them.