Kaj delam ko mame ni doma?
Re: Kaj delam ko mame ni doma?
Sol ima ph med 6 in 7, tako da se ph ne bi spremenil, bi pa sol verjetno ubila njegove rože. Kaj pa če mu posadiš nekaj "rož" in ga prijaviš, da se ti zdijo rastline v njegovem vrtu podobne onim na sliki iz Slovenskih novic? (v tem primeru glej, da ne boš imel še ti tvojih rož v bližini)
LP, ekolog
-
ekselenski
lepa ekolog. itaq, da neb sral in scal po sebi. tok pameti mi je se ostalo. samo to ni izvedljivo v krajsem casu ali pac... bi bil podvig in pol
hvala za eno nekako realno in izvirno.
hvala za eno nekako realno in izvirno.
-
ganja_farmer
Ekselenski vrt in rastline ti niso nič naredile ne se znašati nad njimi! poškoduj mu avto če ni druge, ne se pa znašati nad rastlinami!
Osebna fotogalerija
Quote:
Ekselenski vrt in rastline ti niso nič naredile ne se znašati nad njimi! poškoduj mu avto če ni druge, ne se pa znašati nad rastlinami!
Baje tip nima avta...
Edit: Ima pa hišo.
Baje tip nima avta...
Edit: Ima pa hišo.
LP, ekolog
-
ganja_farmer
potem pa predlagam da mu obrneš anteno od televizorja, pa mu bo šlo fajn na živce s kako zračno se da pomoje ustrelit pa premaknit malo, bo sigurno norel ko bo mogu spet štimat kanale
Osebna fotogalerija
-
ekselenski
ok. bom pustil rozice pri miru in jih ne bom vec omenjal ker jih je res skoda zaradi enga takega degena. so mi pa vsec take zadevce kot obracanje antene ipd. (da ne naredim skode ampak mu zagrenim zivljenje brez, da mi na vrata trka policija)
-
ekselenski
bom naredu za vikend pijanico pa pocastil kolege.ga bomo sli kasneje v noci malo obiskat pa po soseski raznesli njegove tegeljce z rozami.
-
ekselenski
sem prej hotel reci, da ne bom pobijal rozic. na sprehod pa lahko gredo.
-
Carlos_Mencia
ekselenski js te razumem. ampak zadoščenje boš našel samo v odpuščanju in ne v maščevanju. tisto osebno zadoščenje mislim, ne materialno. jebeš pleh pa ojre, važno da se baka
-
ekselenski
sej mas prau. sem se ze ohladu. pijanica vseeno bo razen onih podvigov. model bo pa prej al slej dobil po glavi. bols, da sem stresu jezo na net kot, da dejansko pocnem pizdarije. hvala vsem