Perje
-
TONY_PEROTTI
Re: Perje
Ja, zgleda, da je točno to ... Tale najin bhang je zelo koncentriran (ker naj bi bilo 100gjev dovolj za 1.5l), vseeno pa me je včeraj zvečer prav zagrabilo šele po kakih 2 urah, ko sem prižgal pljugo (spil dobre 3dl). Po tretjini pljuge nisem več vedel, ali jo bom lahko skadil do konca, zaspal sem v šusu, zbudil sem se pa po 10ih urah polomljen ko po najbolj prekrokani noči. Tako da zgleda, da je na polno udarilo šele, ko sem spal.
-
satanicrazgo
Nekaj moram vprašat
nekje na tem forumu sem zasledil da imajo listi moških rastlin več THC-ja kot ženske rastline? wtf
pa pravijo da se bolj splača narest puding kot pa piškote
se manj THC-ja uniči
nekje na tem forumu sem zasledil da imajo listi moških rastlin več THC-ja kot ženske rastline? wtf
pa pravijo da se bolj splača narest puding kot pa piškote
se manj THC-ja uniči
Znanstveno dokazano da trava skoduje samo tistim
ki v to verjamejo
ki v to verjamejo
Quote:
nekje na tem forumu sem zasledil da imajo listi moških rastlin več THC-ja kot ženske rastline
To je absurd. Ženske rastline imajo več % thc, kot moške.
Glede pudinga pa pridobiš, ker ni peke, vendar pa zgubiš, ker morš dlje prekuhavat. Isto sranje, drugo pakovanje.
nekje na tem forumu sem zasledil da imajo listi moških rastlin več THC-ja kot ženske rastline
To je absurd. Ženske rastline imajo več % thc, kot moške.
Glede pudinga pa pridobiš, ker ni peke, vendar pa zgubiš, ker morš dlje prekuhavat. Isto sranje, drugo pakovanje.
-
satanicrazgo
Ali imajo moške rastline sploh kaj THC-ja v perju?
no tale reč od pudinga je bolj za hec kot za res
aja in puding ne sme zavret ker čene je isto
lp
no tale reč od pudinga je bolj za hec kot za res
aja in puding ne sme zavret ker čene je isto
lp
Znanstveno dokazano da trava skoduje samo tistim
ki v to verjamejo
ki v to verjamejo