Kiro ste prvič, pa kje?
Re: Kiro ste prvič, pa kje?
Prva me je tok zdrmala da od takrt naprje nisem več isti blo je pa v opel rekordu 2.0 dupli fergazer radio šibedah in mastna pička znane vaške porivačice , jebiga kad je šansa ...
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
Leta 1997 mislim da 27. maja . Ja celo datuma se spomnim.Po končani košarkaški tekmi, sva s soigralcem šla še na igrišče, in tam smo se srečali s " starešinami", ki so naju navabli.Bla je pa Albanka, ampak ne tista Albanka polna semena in prešana, ki si jo dobil že za jurja pa pol desetko, ampak lepa mastna dišeča. Po parih dimih, mi ni bilo nič, ko pa sva se odpravila peš proti domu so se pa začeli izpadi smeha. Lušno je blo. Tak high bi takoj še enkrat ponovil.
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
Pisalo se je leto 1996. Ime rože je bilo White Widow. Pred tem, vmes in po tem, sem pokadil veliko skunka, raznih domačic polnih semen, Afganistank ipd.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
-
sammy20
Čisto prvič je bilo nekje v 1. letniku srednje šole, ko sva postala nekako prijatelja s sošolcem, ki je vsak dan kadil.. In nekega dne me vpraša, če grem z njim, ker se mu kao ne da samem bit na ðul-u (jointu). Seveda sem šel z njim, najdema skrit plac v Mariboru, on zvija jaz pa sem mu še vmes držal podlago . Nato si ga v miru prižge, se pogovarjava en čas in me vpraša, če bom kak dim, in seveda sem hotel poskusiti to, mislim, da je bila skuna. Po par začetnih dimih sem bil čisto okej, ko pa sva šla nazaj proti šoli (lih je bla malca) pa se mi je zdelo, da se prehod za pešce premika, noge sem imel zelo težke (kolega je rekel, da hodim kot "pofukana račka" =D) v šoli so me sošolci takoj zgruntali na čem sem, saj mi je bilo smešno vse od koša pa do gasilnega aparata. Takrat sem se začel zanimat za te zadeve. In ni mi niti malo žal, da to še danes počnem ^^
Prvič ko sem pa vedel kaj kadim pa je bil White Widow, res lepi kristalno čisti bati (oz. cofi, kakor pač rečete). Bilo je odlično za kadit, zadetost je bila zelo pozitivna in nasmejana, veliko nenavadnih idej, želja po hrani, skratka razlika je bila opazna med domačico. Od takrat naprej pa vedno pazim, da dobim lepo mastno zeleno sticy icky skuno if u no what i m34n =D peace ~
Prvič ko sem pa vedel kaj kadim pa je bil White Widow, res lepi kristalno čisti bati (oz. cofi, kakor pač rečete). Bilo je odlično za kadit, zadetost je bila zelo pozitivna in nasmejana, veliko nenavadnih idej, želja po hrani, skratka razlika je bila opazna med domačico. Od takrat naprej pa vedno pazim, da dobim lepo mastno zeleno sticy icky skuno if u no what i m34n =D peace ~
Prvic sem kadil... uff, ko smo še bli pubeci, v 1. letniku srednje,... Od eniga sosolca starejši brat je redno dehal, pa je enkrat naju vprašal če bi probala... Pa nama je dal neki skank, pa sma skadila v njegovi garazi... fak, tota je bla kritična...
Glede kake posebne vrste, pa sem prvic kadil mislim da orange bud, in to v mbju, na seršu v notranji kadilnici... hahaha
Glede kake posebne vrste, pa sem prvic kadil mislim da orange bud, in to v mbju, na seršu v notranji kadilnici... hahaha
hm, tukaj pa res nikoli ne vem kaj si naj napišem....
Prvič sem probal v 1. letniku srednje... bilo je pa pomoje več semen kot trave.
Prvo, ki sem pa res vedel kaj je, je bila pa 1 leto kasneje mexican sativa.
Prvo, ki sem pa res vedel kaj je, je bila pa 1 leto kasneje mexican sativa.
Domačica pri prijatelju na balkonu
js sm prvič enkrat ko sm biu zuni s kolegi
..pač vedno sm si govoru da droge pa to niso za mene
zgleda da res niso, kr sm ostau pr zeleni rožci ;D
no pač en kolega je namotau baklo, pa je šla v krogu
js sm biu tut vklučen seveda..pol pa pride do mene bakla, pa sm si mislu 'jbg' pa sm naredu par dimov
tedaj sm spoznau čare te rastline ;D
..pač vedno sm si govoru da droge pa to niso za mene
zgleda da res niso, kr sm ostau pr zeleni rožci ;D
no pač en kolega je namotau baklo, pa je šla v krogu
js sm biu tut vklučen seveda..pol pa pride do mene bakla, pa sm si mislu 'jbg' pa sm naredu par dimov
tedaj sm spoznau čare te rastline ;D
/
-
weedchecker
Jas pa sem prvo v 1. letniku v dijaškem z dvema kolegoma in sem bil takoj po prvem dimu očaran od te prečudovite rastline, je pa res da ni dobro pretiravat boljše jo je uporabljat z glavo
-
Exstasy
Mene so pa prasci spušil pri 14 letih.. V prvo k sm probou sm naredu 2 dima in ni blo nč.. Pol smo se pa nekje na polju dobil in so zanalašč zvil največjo petardo.. In pol js seveda vs pogumen k v prvo ni blo nč.. In me je tko zašvasal okol kepe da sm takoj pogledou na uro pa reku da morm dam čeprou bi mogu bit doma čez 4 ure (mlada leta pa to..) In se hočem spravt na bajk pa se sprve razbijem ko kreten. Pol sm počakou ene 15min da bi se kao skulirou in me je napadla nenormalna žeja. In sm biu prisiljen it dam.. Pridem domov pa v postlo, ker pa je moj oče zelo delaven človek pa se je lih takrat pač najdl neki za delat.. NOČNA MORA se delat tm navadnga pri 14.. In zarad tega šoka sm nehou za 2 let.. Pol sm pa spet začeu in prvič probal lowriderja v normalnih količinah pa mi je blo ušeč in od takrat je zame Cannabis bog..