OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Hvala lepa. Tole letos je moj prvi grow. Glede placa ni panike,je tok skrit da če mi kdo najde,in izvem kir je bil mu dam lhka sam še jurja za iznajdljivost
Glede sort pa nisem ziher,ker sm kupil že sadike (zamudu začetk sezone) Mislm da niso tok slabe,že po mastnem dišijo
Glede sort pa nisem ziher,ker sm kupil že sadike (zamudu začetk sezone) Mislm da niso tok slabe,že po mastnem dišijo
Mah dal sm 100 semen blurider f2 stestirat kok kej kalijo, 50 sm jih posadil v politrske lonce za pir, vzklilo jih je pa kakšnih 60,70%. Glede na to da se mi jih ne da nikamor presajat, bojo po mojem tko pocrkal, če jih ne bo zdejle vlaga zjebala jih bom pa pozabu kdaj zalit pa v pollitrskih lončkih ne bojo lih dolg brez vode zdržal. No ja, če pa prežvijo bo pa tko ratal lih po kakih 5 gramov materjala za kekse po komadu haha, ma da vsi vidmo roza krokodile =))
The newb is back.
Moja malenkost
[Sorry za slabo kvaliteto slik]
[Upam da mi boste tuki za vprašanja, ko bom kaj potreboval, kr je to moj prvi grow]
[Sorry za slabo kvaliteto slik]
[Upam da mi boste tuki za vprašanja, ko bom kaj potreboval, kr je to moj prvi grow]
Delu èast in oblast!
-
JamaicanPearl
sicer ti ze rahlo voda v grlo teče kar se velikosti tiče, ampak vseeno pohvalno
If you want peace, prepare for war !
Hvala JamaicanPearl ....Glede tega da sem malo pozen pa vem ja Kaj morem ...Bomo že mogli nekako sfurat skozi
Delu èast in oblast!
-
WeedSmoker
malo mokrega updejta hahaha
bjxdc
še en..malo bogi
esmeralda
pa še ena.. malo boga
sem jim malo zemljo zrahljal... to je to
lp
bjxdc