Ask old farts a question
-
ganja_farmer
Re: Ask old farts a question
USB a si OLD fart? Drugače pa ni nič odvisno, več kot dovolj časa je še za sajenje v outdoor, indoor se pa itaq lahko sadi non stop.
Osebna fotogalerija
Nism vedu kam natančno naj bi tole vprašanje postavil, pa mislim da bo še najboljš tukaj.
Zanima me namreč kje kupiti preklete plastične kvadratne lončke, ker povsod kjer sem bil so imeli le okrogle. Poleg tega me še zanima kje nabaviti hidroponične lončke - teh tut nikjer nimajo.
Zanima me namreč kje kupiti preklete plastične kvadratne lončke, ker povsod kjer sem bil so imeli le okrogle. Poleg tega me še zanima kje nabaviti hidroponične lončke - teh tut nikjer nimajo.
-
Carlos_Mencia
Jst prek hempatie neb naročeval NIÆ, to je sicer moje osebno mnenje, poleg navitih cen mam občutek da cinkajo, ker kot je blo že opazt v večih bustih po slo, jih je melo velik hidroponiko od hempatie, pa še če se prov spomnm je eden od članov napisal, da je njegov stric kriminalist zvedu, da je prek hempatie naroču lonce, kako bi pa to lahko drgač zvedu kukr tako, da ma ima izpiske vseh storitev opravljenih prek neta, zdej res da mam jst dostkrat kake teorije zarote, sam kurc nikol se neve, ta sistem je pokvarjen do maximuma tko da watch yourself
-
badreddragon
sadil bi za outdor sam ne vem če čem najprej dat kajit indor pa potem presadit al kr direkt u zemlo
mam pa še eno uprašanje kolk globoko naj to usadim da bo sploh kej zraslo?
mam pa še eno uprašanje kolk globoko naj to usadim da bo sploh kej zraslo?
Quote:
Jst prek hempatie neb naročeval NIÆ, to je sicer moje osebno mnenje, poleg navitih cen mam občutek da cinkajo, ker kot je blo že opazt v večih bustih po slo, jih je melo velik hidroponiko od hempatie, pa še če se prov spomnm je eden od članov napisal, da je njegov stric kriminalist zvedu, da je prek hempatie naroču lonce, kako bi pa to lahko drgač zvedu kukr tako, da ma ima izpiske vseh storitev opravljenih prek neta, zdej res da mam jst dostkrat kake teorije zarote, sam kurc nikol se neve, ta sistem je pokvarjen do maximuma tko da watch yourself
se podpišem. ne kupujte pri hempatiji
plants growing out of my ass
Quote:
+1
lp
+1
lp
jst ga pokličem in osebno prevzamem stvar. vse ok.
DEATH BEFORE DISHONOR!
pr men je blo do sedaj vse ok pa sem ze dostkat narocu