vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
sem izmeril temperaturo pri vrhih in je glih 30 stopinj, tko da ni panike. itak pa mislim v naslednjih dneh lampe dvignit za ene 30cm
left konoplja.org on 27.7.2007
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=18515&thumb=1
Pa če mi poveste če je kej narobe... drgač pa 650W
Pa če mi poveste če je kej narobe... drgač pa 650W
ka pa maš to? eno domače??
mislim,kolk je to stari? ker za 650wattko je to -vsaj men,brez zamere - videt slabo. veš kako štalo bi mogl delat z 650w!?
če je domače,potem še nakak razumem...
mislim,kolk je to stari? ker za 650wattko je to -vsaj men,brez zamere - videt slabo. veš kako štalo bi mogl delat z 650w!?
če je domače,potem še nakak razumem...
weedindeed
Men se zdi tud tole zelo zelo slabo.
Ali je 65w ali pa je kar ena žarnica in ni hps-ka.
lp
edit:
Še nekaj mojih slik bb 35 dni na cvetenju.
slika
slika 2
Ali je 65w ali pa je kar ena žarnica in ni hps-ka.
lp
edit:
Še nekaj mojih slik bb 35 dni na cvetenju.
slika
slika 2
123456, lepe so tvoje rožce, sploh druga slika je ql :>
fLaShAtTaCk [* Let`s GO teKKnO!! *]
To ni domača... mot.her fines.t...blue..myst.i.c ha.ze...bb...tkoda kle ne vidm problema..je pa prodblem da smo dobili že zlo stare klone...ki so bli prej na cvetenju...tko jeba to ker se vrjetno ne bo pretegnla kej preveč. Velki listi so pa zato ker sm jst bedak preveč pospeševalca dau (iz amsterdama) hehe. zadeva se mal porihtala... vendar rastline niso kej preveč zrasle...zdej so okoli 35cm največja pa tm do 50 (sativa). dans vrjetn pride update z novimi slikcami sam kaj k morš confirm kle čakat :S LP
-
ekselenski
Moja suma raste pod 400W grolux lampo (ppp)
zgleda pa tko:
10 dan vege
23 dan vege
23 dan vege2
23 dan vege3
zgleda pa tko:
10 dan vege
23 dan vege
23 dan vege2
23 dan vege3
Quote:
Velki listi so pa zato ker sm jst bedak preveč pospeševalca dau (iz amsterdama) hehe.
aja , jst uporablam pa babičin mix šipka mete pa žajblova prelito s šentanževim oljem preparat ... za velke liste!
Velki listi so pa zato ker sm jst bedak preveč pospeševalca dau (iz amsterdama) hehe.
aja , jst uporablam pa babičin mix šipka mete pa žajblova prelito s šentanževim oljem preparat ... za velke liste!
DEATH BEFORE DISHONOR!
Evo prenovljena galerija http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=18515
komentarji... se vam še vedno zdi slabo?
komentarji... se vam še vedno zdi slabo?