Rastline, ki vsebujejo DMT

Sadje, zelenjava, zdravilne, okrasne in psihotropne rastline
Odgovori
Vesna

Re: DMT??

Odgovor Napisal/-a Vesna »

Ok ne moram trditi kako je na gobah, ampak lahko pa trdim, da to niso prividi. Je nekaj veliko močnejšega. In mogočnega. Premila beseda je privid, zelo premila.:)

Lp
Exstasy

Odgovor Napisal/-a Exstasy »

Gobe te spremenijo...
lojze

Odgovor Napisal/-a lojze »

Quote:
Ok ne moram trditi kako je na gobah, ampak lahko pa trdim, da to niso prividi. Je nekaj veliko močnejšega. In mogočnega. Premila beseda je privid, zelo premila.:)

Lp

Te razumem in podpiram. Če nisi bil tam, tega ne razumeš.

Če se še spomniš principa časovnih spiral in preskokov med njimi / skozi čas , mi, prosim, to napiši na PM.
Ker se to s časom pozabi (in jaz sem); če tu napišeš, bo pa to trolanje.

P.S.: Itak daj vse na papir, kar imaš (še)v glavi.

LP
L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Mravlja

Odgovor Napisal/-a Mravlja »

Zato pa se reče halucinacija haha.
Vesna

Hm..ni ravno halucionacija. Lahko kdo poskusi pa bo videl razliko.

Lp
Vesna

Ekolog to sem poskusila zaradi tega, ker dmt že imamo v sebi in je naravna substanca, druge triptamine verjetno ne bom poskusila, ker nimam potrebe in ni nikakršnje zamere, brez skrbi. Želim te zastopiti.:)

Lp
sammy20

Odgovor Napisal/-a sammy20 »

@Colours a mi lahko zaupaš kje si dobila DMT ?

Jaz sem veliko prebskal o tem ter našel veliko informacij o tem, da je v rastlinah, ki rastejo tudi v sloveniji DMT. Jutri grem poiskat par takih rožic pa probat pridobit iz njih DMT. Pri večini rastlin piše, da je DMT v korenini rastlin.

Če prav razumem se korenine potem posušijo in kadijo na pipo ali so še kakšne ekstrakcije vmes?

Hvala, lp
Uporabniški avatar
setheh
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a setheh »

Če boš kadil les ne bo nič drugega kot, da boš kašljal. Iz rastline moraš dobiti izvleček (čisti DMT). Tukaj imaš opisan postopek za izdelavo čistega izvlečka.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
sammy20

Odgovor Napisal/-a sammy20 »

Hvala za link SetHeh. Sem se pozabimal o tem veliko na spletu. Na youtube sem si ogledal veliko posnetkov od Terrence Mckeena, danes lih Blueberry 2004 (film o dmtju). Veliko sem našel teh receptov in me zanima, če je možno vse te "kemikalije" ki jih potrebuješ za postopek dobiti preko spleta (so legalne??). Opazil sem, da se dmt prodaja tudi na spletu v več oblikah, v mislih imam predvsem Mimosa Hostilis. Je ta raslina kot suha še vedno primerna za ekstrakcijo?

Skratka zadeva me je navdušila in sem se odločil, da raziščem to področje. Trip to universe, stay open minded.

Peace, Skunk
volkds

Odgovor Napisal/-a volkds »

kemikalije k jih rabš za extrakcijo dmtja so karcenogene... anhidrid je samo ena od teh
Odgovori