OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
je sploh komu uspelo finishirat deep chunka outdoor.. videl sem ogromno projektov.. koncali so se s plesnijo preden so vrhi dosegli drugi del cvetenja.. vrjetno bo v krosu s sativo boljsi.. lepa solata zelenjavar me spominja na moje durbane
Zelenjavko lepo lepo
A spole veš
boo jst sm ga lani brez problema pa mislim da ganja farmer tudi
A spole veš
boo jst sm ga lani brez problema pa mislim da ganja farmer tudi
police in helicopter search for marihuana ...
lepe, lasulja!!! sploh ta prva, res je huge! a boš pahljače tut izdeloval:) kaj pa praviš na moje steblo:?
Hehe za spole se nikol ne spravm da bi si vzel neki za klončke potrgat pa jih označt, tko da zna bit da bojo se prej sami pokazal predn jih bom jst zvohu.
The newb is back.
hehe zato pa pravim da sam še klončke/fem grem sadit ven, k tole bo preveč stresno haha
The newb is back.
-
KomradGora
evo se moj update:
lowryder, cez kaksna 2 tedna bo nared za trgatev, visok je cca 60cm, kristale nism mogu poslikat, ker se ne znam uporablat makro funkcije na fotoaparatu
...
2. rastlinca je lemon skunk, visoka že krepko čez 2 metra, vršičkal je nism, zraven je še manjši lemon skunk, ki pa je zaradi divjadi začel rasti komaj pred 1 mesecem...
pa še 1 vprašanje... velike probleme mi delajo polži, pa me zanima, če obstaja kakšen preparat, ki bi poskrbel za te sluzaste pedre... (soliti okrog rastline po moje verjetno ni nevem kako pametno početje.)
lowryder, cez kaksna 2 tedna bo nared za trgatev, visok je cca 60cm, kristale nism mogu poslikat, ker se ne znam uporablat makro funkcije na fotoaparatu
2. rastlinca je lemon skunk, visoka že krepko čez 2 metra, vršičkal je nism, zraven je še manjši lemon skunk, ki pa je zaradi divjadi začel rasti komaj pred 1 mesecem...
pa še 1 vprašanje... velike probleme mi delajo polži, pa me zanima, če obstaja kakšen preparat, ki bi poskrbel za te sluzaste pedre... (soliti okrog rastline po moje verjetno ni nevem kako pametno početje.)
lowrider ne bo v dveh tednih gotov drgač pa maš zelo lepe bilke
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
-
KomradGora
glede na to da je to moj 1. outdoor grow sm tut sam zelo zadovoln.. upam da bom tut oktobra
glede lowryderja pa povsod piše da je končano okoli 60. dneva.. posadil sem ga okoli 15. maja tako da je 14 dni se nekoliko pozno.. a ce je autoflower outdoor se doba 60. dni podaljša?
glede lowryderja pa povsod piše da je končano okoli 60. dneva.. posadil sem ga okoli 15. maja tako da je 14 dni se nekoliko pozno.. a ce je autoflower outdoor se doba 60. dni podaljša?
konca v 60 dneh ja, ko začne cvetet...takoj ko pogleda iz zemlje pa tud ne začne cvetet autoflower ne pomen, da nič ne vegetira.
tko da dodaj tem 2tednom še ene 2 do 3.
tko da dodaj tem 2tednom še ene 2 do 3.