koliko je ura
Re: koliko je ura
11:23 berem forum a nimate nc druzga za pocet, kot da se prčkate in pumpate ego
grem na
grem na
-
WeedSmoker
17:58 ... učim se za poskusno maturo, pa na kurac mi ze gre vse, sploh nevem zakaj se še trudim če tak nebom do prave mature prišo... brezveze vseskup......aaaaaaaaaaaaaaaaa, ju3 esej pa tak knjig nisem prebral, berem zdaj obnove pa čist sem na koncu z živci, ker vsi gnjavijo...
No light, no buds!!!
-
Carlos_Mencia
06:06
tako zgodaj zjutraj pa še nisem mel harvest
tako zgodaj zjutraj pa še nisem mel harvest
-
ganja_farmer
carlos fotke so appruvane, drugače pa kr lepa ðungla, a mogoče veš zakaj so na vrhu skurjene? si pretiraval z gnojili?
lp
lp
Osebna fotogalerija
-
Carlos_Mencia
08:07
ne to imo niso skurjene (ziher pa ne od N). to je po mojih dognanjih pomanjkanje P. seveda če misliš zgornje liste v vrhih. pa notranji vent mi je crknil, tako da možno, da je tud to malo prispevalo k situaciji. ni pa nič resnega.
thx gf
ne to imo niso skurjene (ziher pa ne od N). to je po mojih dognanjih pomanjkanje P. seveda če misliš zgornje liste v vrhih. pa notranji vent mi je crknil, tako da možno, da je tud to malo prispevalo k situaciji. ni pa nič resnega.
thx gf
10:00 se prebudu trezn in razmislam o vcerajsnem gobiranju...sej slabš neb mogl bit
-
WeedSmoker
23:07 pripravljam zvitek za vjutro.
pet minut čez šesto zjutri.... pršu iz fešte in študiram kak nj gre študent čez uro pa pol na faks... sej ne moreš Pa že tko sm 2 dni premal spal.
Torej... naslednih 12 ur je na vrsti spanje
Torej... naslednih 12 ur je na vrsti spanje
The newb is back.