Outdoor 2015
Re: Outdoor 2015
Še bolš pa, če posadiš pravo stvar, ne pa lowriderje na katerem bo 3g suhe robe in za katero boš zapravu več keša, kokr če bi robo kupu.
m00d a maš že kej za pokazat, trenutno sem v vaših koncih in mate prov top vreme,da se napašejo še oči.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Kako pa veš kje so moji konc? Nimam še nič, mam še v lončkih, par cm velike. Bo pa letos večinoma Original amnesia, ker sem dobil 30 fem. semen v nagradni igri, hehe.
-
snobbyjolly

Pojavilo se mi je par mušic, malo sem pogoolgal in ugotovil da gre za whiteflys. Zaenkrat jih je malo, me morajo skrbet? kako se jih znebim?
Še dva tedna in če bo lepo vreme ven? Ena rastlina zelo zaostaja v rasti.
Zvečer ko se stemni in prižgeš luč v hiši zapri okno da mrčes ne gre notri.
Pozdrav
Mene zanima, če je vredu zemlja s placa ali je bolje zmesati s kaksno drugo (kupljeno) ?
Lp
Mene zanima, če je vredu zemlja s placa ali je bolje zmesati s kaksno drugo (kupljeno) ?
Lp
-
generalwar
Če ne živiš na černozjomu, bo treba zemlji s placa kaj dodat ja.Yukata napisal/-a:Pozdrav
Lp
na drugi (2.) strani teme, v kateri se nahajamo (se pravi outdoor 2015) sem opisal moj idealen mix zemlje.
to je z moje strani vse
edino lahko ti še povem kakšen yield boš imel letos
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Koliko g pa lahko pričakujem če posadim v gozd in ne kopljem luknje. Sonca bi bilo nekaj srednjega, ne cel dan. Ne gre se mi za 100 ali več gramov ampak vsaj nekaj bi bilo fino