OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
Kdo je že sadil Big Bang,The Doctor,The Church,AMS od greenhousa?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Bil na placu.Poslikal in doma ni usb priključka za comp .Vojn ubijalski in ta teden bo trgatev
Jaz sem sadil The Church in BB. V SLO končajo kakšen mesec kasneje kot obljubljajo na greenhousu. Za kadit pa oboje kar uredu. Za okus ti nebi mogel dosti povedati, ker še ni čisto suho. Butajo pa lepo, podobno kot reklamirajo. BB te malo pomiri, The church pa je bolj za med ljudi.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
jaz sem tudi letos sadil BB in the church pobiral sem nekje 10-15 oktobra in sem bil zelo zadovoljen mislim da bom drugo leto najbrž mel tudi BB in the church
no pa ti je ratal do konca prefurat, 1 popaljena moška, 1 skajena ženska1 za prvič odlično
Enjoy what is natural
Jst sem včeri pobral še zadnji dve himalayi, ena (ki sem jo posadil ven kasneje in je bla tako parkrat manjša od ostalih), je bla pa tolk plesniva da sem jo kar pustil na mestu
Drugače pa sem prijetno presenečen, par manjših vrhcev je splesnelo druga pa nič, čeprav je blo na takšnem kraju da je blo zadn mesec sonca bolj malo, oziroma glede na vreme ga ni blo sploh nič =) Je pa zadeva že skor popolnoma vijolčna
Drugače pa sem prijetno presenečen, par manjših vrhcev je splesnelo druga pa nič, čeprav je blo na takšnem kraju da je blo zadn mesec sonca bolj malo, oziroma glede na vreme ga ni blo sploh nič =) Je pa zadeva že skor popolnoma vijolčna
The newb is back.
Bi blo odlično ja če mi nebi foter zažgal celotne bilke :s
Ko me je poslal na podstrešje po bilko sem si odtrgal dva vrheca da se nebi opazilo da manjka kaj in sem ju skril.Že z malim sem zadovoljen saj mi je bil cilj to leto nekaj svojega skadit
Ko me je poslal na podstrešje po bilko sem si odtrgal dva vrheca da se nebi opazilo da manjka kaj in sem ju skril.Že z malim sem zadovoljen saj mi je bil cilj to leto nekaj svojega skadit
Pizda reki bi fotru da skupi skadita/ne pa tko