OUTDOOR2012
-
WithoutName
Re: OUTDOOR2012
Mam enak občutk generalwar
A ma kdo še kkšno rastlino udzunej? (:
A ma kdo še kkšno rastlino udzunej? (:
jz mam še 4 bushmane uzun, jih bom še pustu en cajt d jih mal pozebe
vitamins...T,H,C
-
WithoutName
Kko pa se kej držijo glede tazga vremena...kej plesni? (:
-
WithoutName
Vau zanimivo ...velik sreče
Jaz sem pa šel dones pogledat na plac, katerga sem pripravil za 2013 in je blizu podrt en drevo + use grmičevje okoli je na tleh tak da se vidjo lukne skopane skoro iz ceste pa me zanima ali bi bilo bolš poiskat drug plac glede na to da bodo drevo verjetno podirali tam?
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Že zarad tega, k se lukne s ceste vidjo se splača. Svašta, po pa jokate, da vam use poberejo.
Quote:
Že zarad tega, k se lukne s ceste vidjo se splača. Svašta, po pa jokate, da vam use poberejo.
Ne sej spomlad bi bilo itq okolinokol trnje pa šavje samo bolj me skrbi zaradi drevesa
Ne sej spomlad bi bilo itq okolinokol trnje pa šavje samo bolj me skrbi zaradi drevesa
jaz bi 2x premislil preden bi dal tja biljke.... luknje lahko vseeno pripraviš vendar jih zakamufliraj, v primeru da se bo drugo leto vse dobro izšlo boš imel vse že pripravljeno...
luknje sem zdajle zakamufliral pa tudi s ceste sem šel pogledat pa se jih sploh ne vidi tolk upam samo da bo aprila ze drevo pospravljen