Ljubezen nam je vsem v pogubo
-
sticky
Re: Ljubezen nam je vsem v pogubo
mwuhahaha....Lojz na Zetorju, z notebookom.....pravi mIRC g33k, v kawbojski opravi (jeans štumfi) z tremi pištolami za pasom in klobukom na glavi in pa pomenljivim tatoojem na pivskem trebuhu "MOTHER'S FINEST"
Quote:
mwuhahaha....Lojz na Zetorju, z notebookom.....pravi mIRC g33k, v kawbojski opravi (jeans štumfi) z tremi pištolami za pasom in klobukom na glavi in pa pomenljivim tatoojem na pivskem trebuhu "MOTHER'S FINEST"
... na spodnjicah pa napis AK47. škornji pa obvezno iz krokodila.
... na spodnjicah pa napis AK47. škornji pa obvezno iz krokodila.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
K je en že dlih oskarje omenu.A je kdo gledov Viktorje.Mene je prjel, da skor nism .
Papige ponavlanke slovenske....vse more bit k u Amerik
Papige ponavlanke slovenske....vse more bit k u Amerik
Šta ima
Re: ŠTUDIJ nam je vsem v pogubo
Ej folk, prej sem gruntal. Od zadnjih 5-ih izpitov k sm jih mel, sem naredu - NIČ. Me pomlad meče al kaj za boga...
Lojz, a bi imel tvoj zelen traktor kabino al ne?
Lojz, a bi imel tvoj zelen traktor kabino al ne?
jamajka, ki te ljubim jamajka
Quote:
...Lojz, a bi imel tvoj zelen traktor kabino al ne?
Nič kabine, mora moj ljubavni tepih do izraza pridet.
Štrom, a bo kaj narobe, če še Lana dobi kakšno (stransko) vlogo, da ne bomo buziji izpadl...
Izvleček iz scenarija:
Lana in Rasta na njivi, okopavata korenje. Lana izruva enega ogromnega in reče:
Lana: Rasta, lej, takega ma pa moj Lojze
Rasta (zgroženo!): A tko velizga?
Lana: Ne, tko svinskega...
...Lojz, a bi imel tvoj zelen traktor kabino al ne?
Nič kabine, mora moj ljubavni tepih do izraza pridet.
Štrom, a bo kaj narobe, če še Lana dobi kakšno (stransko) vlogo, da ne bomo buziji izpadl...
Izvleček iz scenarija:
Lana in Rasta na njivi, okopavata korenje. Lana izruva enega ogromnega in reče:
Lana: Rasta, lej, takega ma pa moj Lojze
Rasta (zgroženo!): A tko velizga?
Lana: Ne, tko svinskega...
LOJZE
Ah Lana je skos za akcijo.Sej tko hod okol z potovalko polno raznovrstnih pripomočkov.Ene par gang bangov je za njo šala mala....a si jo predstavlas u leder opravi z kapo pa bičem u roki.Pa nama reče : "pokleknita sužnja,vaju bom naučila kako ubogati boginjo"
Šta ima
Quote:
Ah Lana je skos za akcijo.Sej tko hod okol z potovalko polno raznovrstnih pripomočkov.Ene par gang bangov je za njo šala mala....a si jo predstavlas u leder opravi z kapo pa bičem u roki.Pa nama reče : "pokleknita sužnja,vaju bom naučila kako ubogati boginjo"
Ej, to pa ni več stranska vloga. Ok, mogoče bi lahko olje na mojem zetorju kao zamenjala, da bo dalj časa v kadru.
Ej, to pa ni več stranska vloga. Ok, mogoče bi lahko olje na mojem zetorju kao zamenjala, da bo dalj časa v kadru.
LOJZE
Quote:
to pa ni več stranska vloga
Ej, jaz tudi nisem bila pripravljena igrati samo stranske vloge. Olje na traktorju bi pa znala zamenjat, a je bučno tudi dobro?
to pa ni več stranska vloga
Ej, jaz tudi nisem bila pripravljena igrati samo stranske vloge. Olje na traktorju bi pa znala zamenjat, a je bučno tudi dobro?
Quote:
A je bučno tudi dobro?
Jah bučno seveda, če maže glavo motorja
A je bučno tudi dobro?
Jah bučno seveda, če maže glavo motorja