BIG BUST
Re: BIG BUST
itak da jih velik dobijo, ker zmeri vec folka sadi.
-
sticky
sam res je kr vsak dan v novicah. zmerj več folka growa, pa še volitve so, treba mal statistiko dvignt
-
masterblaster
ja zadnjič je bil Janša v neki vasi ..pristopu k vaškim postopačem in molil roko vsem po vrsti,tistim ki bi jim in reality pljuvu čez ramo ..pa je en imel namotan špinjel,pa ga butec ni prpalu in ga vprašu kaj si misli o legalizaciji ..naknadno se je spomnu..zadetek
-
guerillafukselj
Ja ravno sem čekiru,tale v Mežici jim je spizdu:) so ga čakali v zasedi Tapravi gverilc pa so ga čez uro spet dobili ??
tukaj mas več info http://dnevnik.si/novice/kronika/1042203307
-
masterblaster
nekako jim je uspel pobegniti ampak so ga že čez dobro uro ujeli get da fak out keri specialci ...pomoje je že vse porihtu tisti čas ..debili
..če so v zasedi jih je 5 minimalno
na sliki vidim 8-9 kom ampak huntmajsteri so jih razrezali 100% in jih našteli 39!!
..če so v zasedi jih je 5 minimalno
na sliki vidim 8-9 kom ampak huntmajsteri so jih razrezali 100% in jih našteli 39!!
-
guerillafukselj
Tole mi je pa ful znano ..model je pobegnu in počakali so ga $km stran 1 uro kasneje v drugih oblačilih in s polno torbo lisičk,pred njegovimi vrati!!pa so ga vseen vklenli valda mala vas,so ga že gori prepoznali .je moj frend oz. poznam ga
Je pa že na prostosti
Je pa že na prostosti
-
masterblaster
poznaš tipa!? ..ne verjamem..si iz mežice?