Kako narediti nekaj svojih semen
Re: Kako narediti nekaj svojih semen
kolko približno semen se pa dobi iz 1 rastline???
1 do 1.000.000+
odvisno od tega kak si oprašiu alpa kako je blo oprašeno...k lahk sam s čopičom po 1 vrhu prah naneseš lahk pa pustiš d se moškemu jajca odprejo...pol jih je ful
LP
LP
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
pa je taka trva še za kadit?
Quote:
semena se nahajajo v batu. zrela so pa ko je rastlina zrela;)
Kukr jst vem so semena zrela v 3-4 tednih, torej jih lahko dobiš še preden je rastlina zrela
Kukr jst vem so semena zrela v 3-4 tednih, torej jih lahko dobiš še preden je rastlina zrela
Enjoy what is natural
Quote:
Quote:
no no kar puste jih čimdlje
Quote:
no no kar puste jih čimdlje
DEATH BEFORE DISHONOR!
X tudi mene zanima eno tvoje mnenje
Mam enega flo samca ki je autoflower (zacvetel na 20/4) pa ima najbolj debelo in votlo steblo od vseh rastlin ki jih imam, pa lepo je kosmat že sedaj na vegu. Mislil sem ga križat s kako zgodnjo sorto da bi dobil hibrid ki bi naredil čim prej v naših pogojih. A misliš da bi zaradi autoflo lastnosti zgubil na kvaliteti samega pridelka al v prvi generaciji niti ne?
tnx
Mam enega flo samca ki je autoflower (zacvetel na 20/4) pa ima najbolj debelo in votlo steblo od vseh rastlin ki jih imam, pa lepo je kosmat že sedaj na vegu. Mislil sem ga križat s kako zgodnjo sorto da bi dobil hibrid ki bi naredil čim prej v naših pogojih. A misliš da bi zaradi autoflo lastnosti zgubil na kvaliteti samega pridelka al v prvi generaciji niti ne?
tnx
police in helicopter search for marihuana ...
težko rečt, saj vsaka flo bilka je malo drugačna in zato je nepredvidljivo obnašanje hibrida. edino kar sem križal z Flo moškim je bila Euforia, tale nastala Floria je en iz med mojih prvih križancev. Flo je skrajšal cvetenje za dober teden, ja še outdoor so uspele (oz na balkonu), končano sredi oktobra z dosti purple barve (euforia je drugač čisto zelena)... takrat sem pravzaprav ugotovil da se barvne lastnosti lahko podedujejo tudi iz očetove strani. ja svet je polni čudežov, sploh pa v blue-sortah.
če boš res zgubil na kvaliteti je zelo težko napovedat, najbolje bi lahko videl takrat, če bi križal tega auto deda z eno sorto in še enga drugega deda z isto sorto (če se da z isto mamo-kloni). Po moje autoflower ni ql za kadit, vsaj kolko vem od lowrydera.
če boš res zgubil na kvaliteti je zelo težko napovedat, najbolje bi lahko videl takrat, če bi križal tega auto deda z eno sorto in še enga drugega deda z isto sorto (če se da z isto mamo-kloni). Po moje autoflower ni ql za kadit, vsaj kolko vem od lowrydera.
Cannabis~Researcher
Saj mene predvsem zanima kaj bi prišlo ven. Razmišljal sem da bi ga križal z eno sativo ki jo imam ki naredi v začetku septembra pa če bi imeli potem hibridi še autoflo lastnost da bi končalo že v avgustu bi blo špica, seveda če bi bila tudi sama kvaliteta pridelka primerna.
Se pa strinjam s tabo da bojo rezultati nepredvidljivi, tako da bo za probat pa povem jeseni. Problem je ker imam samo tega flo samca in ne morem testirat.
Kar se tiče primerjave med lowriderjem in flo pa mislim da so to dve različne stvari
Se pa strinjam s tabo da bojo rezultati nepredvidljivi, tako da bo za probat pa povem jeseni. Problem je ker imam samo tega flo samca in ne morem testirat.
Kar se tiče primerjave med lowriderjem in flo pa mislim da so to dve različne stvari
police in helicopter search for marihuana ...
zanima me če je trava ,potem ko je polna semen ,lahko še uporabna za kadit ???