Projekt konoplja - ozaveščanje javnosti
Re: Projekt konoplja - ozaveščanje javnosti
Quote:
jep, anketa bi še najbolj pokazala kaj folku najbolj ustreza. pa lahko glasujejo tud 'anonimci' al samo memberji?
Members only.
jep, anketa bi še najbolj pokazala kaj folku najbolj ustreza. pa lahko glasujejo tud 'anonimci' al samo memberji?
Members only.
LP, ekolog
No začnimo z predlogi, da se pol loh z anketo štarta!
Jest sm moje štir že napisal (čeprav slovnično nepravilno , ane BIG )!
A pa je možn, da bi bla anketa dvojna, še za barvo?
Jest sm moje štir že napisal (čeprav slovnično nepravilno , ane BIG )!
sej je bil samo hec , drgač pa nevem, jst sm čist brez idej
Enjoy what is natural
-
Carlos_Mencia
"ustvari si svoje mnenje" je na nek način, zavajanje k uživanju. treba pazit, kaj se da gor. pa tudi kot je skank rekel, dokaj češko.
I vote for " prevarani? "
I vote for " prevarani? "
Quote:
Ja, je možno.
Ja, je možno.
LP, ekolog
Mislim,da smo že tako daleč, da ne rabimo več ankete. Podan imamo logo in barvo, zdaj je pomemben še samo slogan.
Seveda se anketa lahko vseeno naredi, različni predlogi pa se najdejo malo nazaj v tej temi.
Moj predlog za slogan: NARAVNA MOČ, oz MOČ NARAVE
Seveda se anketa lahko vseeno naredi, različni predlogi pa se najdejo malo nazaj v tej temi.
Moj predlog za slogan: NARAVNA MOČ, oz MOČ NARAVE
Draga skupščina,
Sedaj imamo izbrano že vse potrebno za tisk;barvo,motiv in slogan.Prepričan pa sem,da ne veste kakšni so. Barva majice torej naj bi bila črna, barva tiska pa svetlo modra. Motiv je naš logo, konopljin list z našega foruma.Slogan pa se glasi: Izobražuj, ne prepoveduj!
Kontaktiral sem tudi že dve tiskarni, ker hočem izvedeti, katera je konkurenčnješa. Pri tem pa sem naletel na dilemo.
Pri tej barvni konbinaciji smo prisiljeni izbrati flock tisk(zaradi kvalitete končnega izdelka), ki pa je občutno dražji od "običnega" sitotiska. Torej bi bili v takem primeru prisiljeni v večjo začetno investicijo, ter obenem imeli manjši dobiček.
Sprašujem Vas, katera barvna kombinacija Vam je še pri srcu, pri čemer moramo upoštevati, da naj bi bil tisk temnejše barve kot pa majica, drugače bi imeli spet enak problem.
Sedaj imamo izbrano že vse potrebno za tisk;barvo,motiv in slogan.Prepričan pa sem,da ne veste kakšni so. Barva majice torej naj bi bila črna, barva tiska pa svetlo modra. Motiv je naš logo, konopljin list z našega foruma.Slogan pa se glasi: Izobražuj, ne prepoveduj!
Kontaktiral sem tudi že dve tiskarni, ker hočem izvedeti, katera je konkurenčnješa. Pri tem pa sem naletel na dilemo.
Pri tej barvni konbinaciji smo prisiljeni izbrati flock tisk(zaradi kvalitete končnega izdelka), ki pa je občutno dražji od "običnega" sitotiska. Torej bi bili v takem primeru prisiljeni v večjo začetno investicijo, ter obenem imeli manjši dobiček.
Sprašujem Vas, katera barvna kombinacija Vam je še pri srcu, pri čemer moramo upoštevati, da naj bi bil tisk temnejše barve kot pa majica, drugače bi imeli spet enak problem.
barvne kombinacije :
črna : zelena
zelena : črna
bela : črna (enostavno vendar lepo)
bela : zelena
temno zelena : bela
itd.
črna : zelena
zelena : črna
bela : črna (enostavno vendar lepo)
bela : zelena
temno zelena : bela
itd.
kva pa če damo oboje iste barve?
črna majica-zelen napis, to bi kul zgledal, ne vem zakaj bi barva napisa bila svetlo modra, mislm da bi bla zelena bl primerna, da se ve zakaj se gre
peace**
peace**
Growing is legal. Don´t believe the cops...