OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
Brikete je treba vsaj dva tedna prej zakopat na plejs, drgač ti živali razfukajo rože, če gnojiš z presajanjem vred. Lani mi je jazbec uničil cel plejs:(
opcije za seaweeeed so od plantele organsko gnojilo VRT in cvetalov Algin, nadomestek agrogela pa cvetalov Zeba SP mogoče tudi Hygromull.
opcije za seaweeeed so od plantele organsko gnojilo VRT in cvetalov Algin, nadomestek agrogela pa cvetalov Zeba SP mogoče tudi Hygromull.
>>OnePiecePuzzle>>
Jaz bom pa sadil hollands hope in frisian dew.Jame so ze skopane samo se za datum se je treba zmenit gdaj jih posadim...
hits from da bong
Quote:
Jaz bom pa sadil hollands hope in frisian dew.Jame so ze skopane samo se za datum se je treba zmenit gdaj jih posadim...
Z semeni se boš zmenil?
Z semeni se boš zmenil?
S policaji da bo imel varovanje
ja mdfk z semeni se bom zmenil za varovanje mam pa kr moje peseke
hits from da bong
po 5ih dneh se že kažejo prvi klični listi edino church sta mi poknili samo dve semenki od 5ih :S bom poskusil dati še malo na radiator da bo višja temperatura... temperatura v boxu bo vredu 20 stopinj čez dan? imam možnost tudi dogrevati, zunaj boksa je temperatura dobrih 10 stopinj
No jaz pa imam za letos pripravlenih nekaj AF vrst(LR#2, Purple Mazar, Great White ter Auto Lemon), OG Kush in Easy sativo. Pa me zanima če če ima kdo izkušnje z OG Kushu? kolikor sem lani spremljav forum, se mi ni zdelo da je kdo sadil prav to. lp:)
Zanima me keri dan v Aprilu boste dali kaliti,pa nato semene posadili v lonček . Keri datumi v aprilu?? k ponavadi sadite
lp.
lp.
Jaz sem lani dal okoli 15. aprila kaliti, pa je blo čist vredu Ti samo glej vremensko napoved da bo sončno, ker drugače se ti znajo rastlinice če je dolgo obdobje oblačnega vremena precej potegniti in potem imajo zelo šibka stebla(sicer stebla potem samo malo obsuješ z zemljo ampak vseeno). Imaš pa tudi opcijo, da sadiš po setvenem koledarju (glej za cvet), če seveda verjameš v to
pozdravljeni!
zanima me če je že kdo sadil moby dick od ghs? kolega ga namerava in me zanima kaj več o tej roži?
zanima me če je že kdo sadil moby dick od ghs? kolega ga namerava in me zanima kaj več o tej roži?