OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Nice! Kk dolg se ti je pa sušil?
Sušilo se je cca. 14 dni, ker nimam glih idealnih pogojev. Sploh mi pa ni jasn kaj bom s tok robe, ko bom posekal še ostale
lahko sem zadet vsak dan naslednja 3 leta
lahko sem zadet vsak dan naslednja 3 leta
od viška glava ne boli! še vseen se da kj naprej spravt
Zanimalo me je glede sušenja ,ker sem že tut 2 bilke sušil in so se mi obe posušile v 5 dneh kar se mi zdi da ni vredu
Zanimalo me je glede sušenja ,ker sem že tut 2 bilke sušil in so se mi obe posušile v 5 dneh kar se mi zdi da ni vredu
-
JamaicanPearl
Some1 super, odlično, sedi 5
kaj bos s tok robe ? shrani jo v kozarce in uzivaj sadove svojega dela
kaj bos s tok robe ? shrani jo v kozarce in uzivaj sadove svojega dela
If you want peace, prepare for war !
some1 pejd do starih mam pa starih atov, pa se pozanimej če jih kej matra, kej roke al pa noge bolijo, pa jim lohka nardiš pol haš olje, pa boš vidu če kej v praksi pomaga.
samo ideja
Rata, kva je pa zej z uno tvojo rožo? a se je kej pobrala?
lp, Goba
samo ideja
lp, Goba
hja nisem še bil na placu, bom pa povedu čeprav mislim da tiste drve ne bojo kj pomagale
GOBA: Sem biu na placu in mislim da je kaput. me pa skrbi , ker se zdj še pri eni pojavlja isti problem
Quote:
some1 pejd do starih mam pa starih atov, pa se pozanimej če jih kej matra, kej roke al pa noge bolijo, pa jim lohka nardiš pol haš olje, pa boš vidu če kej v praksi pomaga.
samo ideja
lp, Goba
hehe, hvala JamaicanPearl. Za prvi resni outdoor sem kar zadovoljen.
Ja drugače sem pa razmišljal o tem, da bi naredil to hemp oile. Predvsem za sestro, ki ima diabetes in nemore brez inzulina. Vendar jo bo zelo težko prepričati v kaj takega, ker so ji zdravniki vbili v glavo, da je to neozdravljivo in to je to za njo.
lp
samo ideja
lp, Goba
hehe, hvala JamaicanPearl. Za prvi resni outdoor sem kar zadovoljen.
Ja drugače sem pa razmišljal o tem, da bi naredil to hemp oile. Predvsem za sestro, ki ima diabetes in nemore brez inzulina. Vendar jo bo zelo težko prepričati v kaj takega, ker so ji zdravniki vbili v glavo, da je to neozdravljivo in to je to za njo.
lp