OUTDOOR 2009
-
spaceinvader
Re: OUTDOOR 2009
zdenka boš mogla še počakat 3 do 4 tedne, neki pa bo
plesen pa tak že vsi vemo, da je ena zahrbtna prasica
plesen pa tak že vsi vemo, da je ena zahrbtna prasica
Quote:
Diši diši
DCXPTK
verjamem verjamem
zdenka sexi vrhec a je sexi kot ti
Diši diši
DCXPTK
verjamem verjamem
zdenka sexi vrhec a je sexi kot ti
police in helicopter search for marihuana ...
Še moje, zna kdo ocenit koliko še manjka? mislim da so začele cvetet na začetku avgusta... moj prvi outdoor je, zato sprašujem, hvala
Quote:
Še moje, zna kdo ocenit koliko še manjka? mislim da so začele cvetet na začetku avgusta... moj prvi outdoor je, zato sprašujem, hvala
mislm , da več kot 3 tedne ne rabiš več čakat.. sigurno pa ne manj.. drgač pa glej trihome.. k bo 70% rastline jantarne barve...
lp
mislm , da več kot 3 tedne ne rabiš več čakat.. sigurno pa ne manj.. drgač pa glej trihome.. k bo 70% rastline jantarne barve...
lp
rastaa, lepo lepo
Če jo ne gnojiš preveč, bi mogli ta veliki listi porumeneti in odpasti, potem enkrat si že zelo blizu žetve (od oka 2-3 tedne, kot je davidoff rekel).
Daj prosim prilimaj še kakšno slikco od monstra na dvorišču, ker je meni ena izmed najlepših rastlinc na forumu
Če jo ne gnojiš preveč, bi mogli ta veliki listi porumeneti in odpasti, potem enkrat si že zelo blizu žetve (od oka 2-3 tedne, kot je davidoff rekel).
Daj prosim prilimaj še kakšno slikco od monstra na dvorišču, ker je meni ena izmed najlepših rastlinc na forumu
-
JamaicanPearl
Ja no js bi tut še rad vidu kaksno sliko monstra na dvorišču !
Uno prejšnjo sem si kar shranil ker je prečudovita
Uno prejšnjo sem si kar shranil ker je prečudovita
If you want peace, prepare for war !
imam neko vprašanje za outdoor eni govorijo da moreš te največje liste odrezat da kao na bate vdari da je so večji.. koliko je resnice v tem?