dekriminilizacija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
sticky

Re: dekriminilizacija

Odgovor Napisal/-a sticky »

Quote:
Točno tak. Z gobcanjem ne bomo dosegli nič. Zbrati podpise, narediti organizacijo pravih ljudi, in v boj za demokracijo. Če se lahko nekateri strupijo z resničnimi strupi zakaj se mi drugi ne bi mogli zdravit z konopljo. Meni konoplja predstavlja edino znano zdravilo moje bolezni pa me kljub temu organi pregona preganjajo kot mega dilerja. To je shit. Legalizirati, deskriminirati in spodbujati industrijsko rabo to je nekaj na čem bi ljudje lahko začeli pisati novo plat zgodovine.
Jaz sem za odprto borbo. Izgubiti nimam nič

a lahko vprasam kako ti konoplja pomaga pri zdravstvenih tezavah oz. za katero boleznijo trpis? (PM-me).

se strinjam z tvojim postom (se bolj se mi dopade od citrala). sam za te podvige je treba prvo zrust naftni lobij, sledijo tobacni, alkoholni, bombazni, lesno-predelovalni, in se mnogo drugih. sledi prepricanje "uradne medicine" (kar niti ne bi blo tolk tezko, glede na to da njihovi kolegi iz foha ponekod s pridom uporabljajo konopljao kot aditiv k mnogim terapijam). pa delavcem v turizmu in gostinstvu tud pomoje ne bi blo treba dvakrat razlagat, kaj bi tak ukrep pomenu za njihov zasluzek.

zdej ti samo meni razlozi kako bi midva tiste pajace nasuntala, da bi naju poslusal, pa sm js ta prvi ob tvoji rami, z AK-47 (10 gramski vrhnjak, da ne bo pomote) v roki, ce je treba...

pa mislim da si zgoraj (bold) mislil(a) dekriminalizirati al kak?

...fight tha powah and login...

lp,
sticky
skorc
Site Admin
Kraj: Celje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a skorc »

V Sloveniji pa ze imamo dekriminalizirano posedovanje droge, saj manjsa kolicina ni vec kaznivo dejanje ampak prekrsek.
V postev pride samo sprememba politike do uzivalcev marijuane.
H2O2

Odgovor Napisal/-a H2O2 »

treba je povišat dovoljeno količino marijuane ki jo ma človek pri sebi ko hodi okrog in dovolit vzgojo za lastne potrebe pa določit kulk biljk lahk maš na osebo.. (čimveč tem bolš )
Slikce
123456

Odgovor Napisal/-a 123456 »

Ko smo poslušali in gledali predvolilne obljube naših vrlih politikov smo iz vseh strani(Janša,Rop,Jelinčič...)slišali obljube o dekriminilizaciji.
Dobro bi bilo zdajšno vlado ali pa opozicijo opomniti na svoje obljube o dekriminilizaciji marihuane.
Zato pozivam vodilne,moderatorje vse ki vejo in znajo naj jih malo smomnejo na svoje obljube.
bilo bi lepo da se saj enkrat držijo svojih obljub (vem da je to skoraj nemogoče pričakovati, ampak upanje umira zadnje)

Lp 123456
high

Odgovor Napisal/-a high »

Tako je!
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

jst nism nbenga vidu da bi kej razglasu to??
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
123456

Odgovor Napisal/-a 123456 »

O pa so vsi so obljubljal.
Na pop tv je bla odaja neki cajta pred volitvami imenivala se je ODLOČ SE kjer sta Janša in Rop oba izjavilja
Mi bomo dekriminiziral konopljo.
Dal smo jim 100 dni da se uskladijo da sestavjo ekipo zdj je pa skrajn cajt de začnejo kj uresničt.
upam da ker politik to bere hehheheh
Kokr gre slovensk pregovor:
Obljuba dela dolg.
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

ce sta rekla "Mi bomo dekriminiziral konopljo." da je to res, nam ni druge kot gladovna ...
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
high

Odgovor Napisal/-a high »

Ja, sej pomoje bi blo kr velik ljudi, če bi začel gladovno stavko...
lojze

Odgovor Napisal/-a lojze »

Quote:
Ja, sej pomoje bi blo kr velik ljudi, če bi začel gladovno stavko...

Trebuha pa ne dam!
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Odgovori