Svetski kup u fuzbalu
Re: Svetski kup u fuzbalu
1 : 0
boli me kurac igra,pa kok so brazilci slabo igral,važn da so jih nabil
boli me kurac igra,pa kok so brazilci slabo igral,važn da so jih nabil
weedindeed
-
sticky
sej niso slabo igral. hrvati so dobr igral, brazilci pa pač previdno prilagodil igro razmeram na igrišču. treba je vedet, da brazilija računa na finale, hrvatom je bil pa tole bolj ko ne finale. sicer pa lepa tekma.
so bli pa smehi, ker sm spremljal prenos na htv2. kake krivice se jim to dogajajo lol
so bli pa smehi, ker sm spremljal prenos na htv2. kake krivice se jim to dogajajo lol
Zmagala je... Torcida s tistmi baklami definitivno
Pridem jst včeri zvečer domov in vidm mat pa fotr gledata fuzbal na novem 107cm plazma TV fak merry christmas zdej se pa sploh ne mislm več iz dnevne premaknt sm učerej prvič fuzbal gledal pa zravn užival noro sploh ne vem zakaj smo do zdej čakal
Aja brazilija zmagala 1 : 0 kaj zdej to pomen so hrvati že zaklučl ?
Aja brazilija zmagala 1 : 0 kaj zdej to pomen so hrvati že zaklučl ?
Enjoy what is natural
-
sticky
niso niso zaljučili. imajo pa kar neugodne nasprotnike v bodoče. Avstralijo (katera je v pičlih desetih minutah matirala japonce) in pa Japonsko. Največji problem bo IMO motivacija. Sej proti brazilcem se ni težko zmotivirat, ostali dve tekmi bosta čisto druga zgodba, kar se tega področja tiče. Glede na prikazano, bi si zaslužili vsaj polfinale.. po možnosti s SCG
sa brazilci niso slabi sam so se po moje kr fajn šparali
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
Quote:
sej niso slabo igral. hrvati so dobr igral, brazilci pa pač previdno prilagodil igro razmeram na igrišču. treba je vedet, da brazilija računa na finale, hrvatom je bil pa tole bolj ko ne finale. sicer pa lepa tekma.
Sej dlih zarad tega so mi gadni.Zmer so drugi krivi...hehe
neka neka
Sej dlih zarad tega so mi gadni.Zmer so drugi krivi...hehe
neka neka
Šta ima
Hrvati majo zmeraj take nacionalne....groza in strah!
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Jst rad gledam formulo na hrt mi je najjači tistedva poslušat k mata kr favorizirane točno veš za koga navijata mata kakšne izjave kot npr. pa opet ovi šumaher
Enjoy what is natural