waš filing...
Re: waš filing...
Men je zakon k gdaj kr vs evforičn ratam pa mi je res vse zanimiu pa to Al pa če ga s kšno kul osebo poham k res u globoke debate padeva in sva čist not hehehe.Važn da je okolje, sploh pa družba taprava
men se pa jebe za use k sm počen. jz k 1x začnem jointe kadit hocm pol skus... tko d kadar mam hitr gre zmeri hocm bit bolj nabit...
Quote:
men se pa jebe za use k sm počen. jz k 1x začnem jointe kadit hocm pol skus... tko d kadar mam hitr gre zmeri hocm bit bolj nabit...
enako
enako
ampak ni škoda gressa.ker vsaj pri meni,ko pride do neke meje lahko nalagam pa ne bom nič bolj zadet,takrat še samo podaljšujem zadetek:)
lp
<baphomet>
lp
<baphomet>
the walley of sylvania
a pridejo še komu usta shuha k pokadi joint? Se spomnem ko smo začenjali smo skadili pinel in potem sm imel tako suha usta, da sm komaj govoru zdaj pa se to ne dogaja več, tudi če kadim samo 1x na mesc..
Am zejen si zmeri. Sam nikol se ne nalivat z vitamniskim drekom (multisola), ker zadetost prej mine.
Quote:
Am zejen si zmeri. Sam nikol se ne nalivat z vitamniskim drekom (multisola), ker zadetost prej mine.
hahaha kera sociala
invisible pr men je blo isto da ko sm zacenju kadit da sm imel ful suha usta...zdj pa redko.
hahaha kera sociala
invisible pr men je blo isto da ko sm zacenju kadit da sm imel ful suha usta...zdj pa redko.
Quote:
Quote:
hahaha kera sociala
jah... najbolj je ganja pa alkohol.. men je bols ce alko zravn pijem... (ob vikendih) med tednom ne smem pit je rekla mi 1x matka, nasledn dan sm se ga pa čist u komo nažrl
Quote:
hahaha kera sociala
jah... najbolj je ganja pa alkohol.. men je bols ce alko zravn pijem... (ob vikendih) med tednom ne smem pit je rekla mi 1x matka, nasledn dan sm se ga pa čist u komo nažrl
Bravo stari, lepo si ji pokazo. (A je tak prav GF?)
Lp
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
-
ganja_farmer
Messo:) lepše napisano ja:) drugače pa je topic waš filing, in tak je romuelu tudi filing očitno. Ti bi pa lahko povedal svoj filing ali pa lepo argumentiral da to ni prav, oziroma kaj v takšni smeri:) Ne pa napadat folka tako ali drugače. Lp pa prosim ne za mano v offtopic:)
lp
lp
Osebna fotogalerija