Vprašanja glede motanja in rizl

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
123456789

Re: Vprašanja glede motanja in rizl

Odgovor Napisal/-a 123456789 »

BIG, sej itq da pjuriči gorijo. tist ki je rekel, da se ne kadijo verjetno sploh ni nikol kadil čistaka. ali je pa neposušeno kadil. ja, mora bit taprav heft pa ne smeš joint preveč zbit med frkanjem. če je trd kot kamen je logično, da se ne bo kadil. pa tud, če ne kadiš 15 sekund bo ugasnilo. treba je bit pr stvari
xxxasnab

Odgovor Napisal/-a xxxasnab »

aha...

mi je pa reku 1 kolega da ful gifta na pipici...???

a je to res?

fingaz... kadil sem domače,zdelo se mi je kar suho,je res pa da sm biu že kar precej zadet k sm kadiu tako da je možno da sm več kot 15s nakladu pa ne kdu

LP
niga

Odgovor Napisal/-a niga »

Men osebno je še boljš, da vgasne ko neham vlečt!
Umes mal počakam tok da me res ornk prime, pol pa dalje, al pa tut ne, odvisn od tega kok sm zadet!

In to je tut ena od prednosti bluntov in čistakov, nehaš loh ko maš dost in ko se ti spet zalušta nadaljuješ!
LBC

Odgovor Napisal/-a LBC »

Blunt je BOMBA! Sicer so predragi ampak ob posebnih priložnostih si z veseljem enga upalim

Drugače glede čistakov pa, ja nesme bit preveč potlačeno al pa ni dobro posušeno.

lp
123456789

Odgovor Napisal/-a 123456789 »

Quote:
aha...

mi je pa reku 1 kolega da ful gifta na pipici...???

a je to res?

ja sigurno bolj gifta kot pri rizli. pr kakšnih rookijih bo mau kriza, drgač pa ni panike
xxxasnab

Odgovor Napisal/-a xxxasnab »

aha....pol ni panike

LP
DEMIGODZ

Odgovor Napisal/-a DEMIGODZ »

pipice niam rad, kr pol jo poleg mam pa smrdi to meni pol vse okoli, blunti pa prevec tobacni filing, na rizlo pa to to
sleak

Odgovor Napisal/-a sleak »

na kak lep bong al pa pipco ga sede, ampak res vsake tolk časa, jz mogoč enkrat na 2 mesca, da tko kadim, na bong ga fuul bl poka, sam se tud skur hitrejš...sam dobr, ni to bistveno, sam da ga prtegne, da se peleš en krog z avionom lohk:D

blunti so pa zakon, čeprov nism nobenga kadil zdej že od novga leta, sam jih pa grem kupt zdej ta tedn k mamo en event 20. ta mesc mrtvo mrtvo...
Growing is legal. Don´t believe the cops...
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

in drugi
Enjoy what is natural
Odgovori