lemon skunk
Re: lemon skunk
hvala za odgovor ok potem to je neki finega to je kao sativa malo ki ima daljse cvetenje potem neki takega ali je to cist neki ekstra ))
all that we are is the result of what we have thought
-
herbman
ja..nekak tako...samo nevem ni priporočljiva za naše podnebje,ker ma res dolgo dobo cvetenja...poznam en haze ko ma 13-14 tednov...še posebej tule pri nas ker če jo boš mel outdoor moreš met srečo z vremenom.
Jas tut močno odsvetujem mez haze outdoor, ker skorda ni pogojev da ti dozori tu pr nas. Edina varjanta je indoor.
od green hous lemon me je zanimaloo koliko se se raztegne na cvetenju )) ki ta je tudi najbol poceni ceprav se vidi rozicam da majo bolj slabo genetiko )
all that we are is the result of what we have thought
-
herbman
Hmmm...ja na cvetenju se znajo raztegniti tudi preko 100%.čisto odvisno od pogojev
imam js tud eno Lemon skunk,sem jo za frenda posadu,pa je vidt bl boga.Cheese je pa mutant,ima cist cudne liste.oba semena sta is teh pobarvanih mix packov medtem ko pa ww rastejo cisto normalno in sem prvo mislil da je mogoce ta barva samo izgleda da je lemon sk ze po naravi bolj svetla in sibka rastlina.
"Banking establishments are more dangerous than standing armies"-TJ 1802
Živjo zanima me ce bi radi lemon skunk grow report?
Še nikoli se nismo branili grow reporta! =)