Thc trajanje

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #3902

Re: Thc trajanje

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3902 »

ta teden mislim skuhat bhang ,upam,da me bo prasica jako ,jako drzala.........pol ravno zanimivo rata(kajneda Zomba?buta na polno al pa pac ne......)meni osebno je ravno finta bit tko zablojen,da se zase ne ves......je pa res,da je dobro,da je nekdo pri tebi,da ne grabi paranoja........

ajde.....ce je komu kak kuki ,bhang ,piskot ........prehud se kar priporocam....
Stari uporabnik #1758

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1758 »

Quote:
mvalencic said:
Ja za beng rabš perje al pa vrhe skoraj vseeno je če so sveži ali pa posušeni. Zdi se mi da je močnejši učinek če je sveže pa še boljši okus. No potem daš perje v eno posodo 2-4l notr daš perje in ga zaliješ z mlekom ponavadi en liter ali dva odvisno za koliko oseb. mi smo dali en liter za 4 osebe in eno torbo perja. no..

Ja pa pred tem je dobro perje prevret za ene 5 minut, da zgubi barvo, in okus. Pol pa gasa
Js sem lani speku iz 200g perja 13 kukijev in so bli na hard. Enga sem čvaknu in po pol ure me je prbilo na kavč s katerega nisem mogel vstati naslednjih 32 ur, čeprav me je scat za popizdit, nikakor nisem mogel gor. Paraliza od pasa navzdol. Sceri... No ta vikend bo pa nadaljevanka
Stari uporabnik #3902

koliko pa v resnici prispeva cas kuhanja al je urca cisto dovolj........???
Stari uporabnik #5023

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #5023 »

ja urca je čis dovolj...
feedback...tole si pa narobe povedu...thc razpade pruiblizno pri 93 c ....tko da če vre ni uredu...zgublja potenco...
najbol je da daš v ekonom lonc...pa ne zapreš...pol pa sam zravn plina postavš...tko da je čis na robu lonca ogenj...in pol lonc obračaš
btw...pa ponavad se da še man putra not...da se lahko res ves thc zveže z maščobo...
b good
stay safe
Stari uporabnik #3902

najbolje je,da dal v en velik ,,pisker,, ,kjer je voda enga manjsega,ki skoraj ne bo vrel.........

lp
Stari uporabnik #3902

zdaj sem se spomnil....kolko pa je potem vrelisce mleka???
Stari uporabnik #4999

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4999 »

na kok stopinj pa pol vi kukije pečete
Stari uporabnik #1758

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1758 »

No da par stvari razčistimo:
1. Voda, maslo, perje lahko vre, ker voda zavre pri nekaj manj kot 100 stopinj, v kombinaciji z maslom nekaj čez..
2. v mleko, perje, ne sme zavreti zaradi mleka samega
3. THC kritična temparatura uparjanja se prične pri 175 stopinj celzija
4. Pri peki kukijev, temparatura ni tak problem, ker v končni fazi thc izpari le s površine kukijev, je pa res, da je če vam rata spečt kukije pri 160 stopinj, to idealno
5. Ne kupujte šparovega masla, ker se še po enem dnevu ne strdi da jim jebem
lep dan...
Stari uporabnik #5023

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #5023 »

bluu..
prvic...maslo vodi ne zviša vrelišča , ker se ne mešata in voda ne spremeni lastnosti.
2. točn tko...ne sme vret, ne zato ker bi živlaske maščobe razpadale...ampak thc hlapi...
3.kritična temperatura...huh...ja sej ...tut ce mlek/maslo ne vre...je lahko na dnu velik vec kukr 175c..
za kukije...pa o peki ..nevem...vsakič k sm delu...če sm jih peku...niso skor nč delal...skor...
najbol je narest rum-kuglce...se mi zd da je s le-temi učink najbolši...pomoje zarad tega ker nc ne peces
ja za šparov maslo pa vem...gadn...pomoje je z oljom zmešan...
...btw...nikdar ne uporbljajte margarine, ker thc se NE veže na rastlinske maščobe...
b good
stay safe
Stari uporabnik #4999

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4999 »

ja ok če pa pr bangu thc hlapi pr vrenju pol daš pa pokrovko gor pa je kul
Odgovori