Outdoor 2015
Re: Outdoor 2015
Če pa delaš po permakulturni metodi brez prekopavanja, ti pa sploh ni treba nič kopat. Samo pol leta prej si prostor začneš urejati in imaš odlično zemljo. 
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
spet odvisno kakšna je zemlja na placu. če pri nas ne skoplješ konkretno v globino, potem lahko pozabiš na več kot meter velike biljke, ker je ilovica toliko trda, da rastlina enostavno neha rast okoli junija/julija
Zato uporabiš raje mešanico listja, slame (lesna masa v glavnem, ogljik) in zelenja (dušik), kar sčasoma pri pravilnem kompostiranju privede do nove plasti humusa nad staro prstjo.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Plac ni dostopen, da bi lahko karkoli vlačil tako dalec in preko takšnih ovir =D
Ampak imam svoje rešitve in že nekaj let zadeva rase košato =D hvala
Ampak imam svoje rešitve in že nekaj let zadeva rase košato =D hvala
js bom letos sadiu marmalate od delicious seeds a je že kdo meu ta strain ? 
Pride slucajno taka zato ker luknje kopljem na robu travnika ob gozdu in se to z kopacem k ma kiblo prblizno take prostornineMarihuana napisal/-a:A niso to mal velike luknje, ti moraš skopati 40x40x40cm da dobiš pribljižno 70l.stefy napisal/-a:luknje bodo standard, cca 75L
Fino zate jaz se pa z lopato dajem, pridi še k meni skopat. 
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
pozdravljeni!
sam imam namen posaditi Frisian Duck od DP, ter morda kakšno Orange hill od DP če kakšen klon pri indoor odrežem. ima mogoče kdo izkušnje s temi rožcami?
sam imam namen posaditi Frisian Duck od DP, ter morda kakšno Orange hill od DP če kakšen klon pri indoor odrežem. ima mogoče kdo izkušnje s temi rožcami?
-
generalwar
dve leti nazaj sem imel frisian dew. neverjetno nabiti bati. z največje sem dobil skoraj 200g suhega. ena je bila pa čisto anemična, ni bilo nič z nje. pitaj boga.laik napisal/-a:pozdravljeni!
niti malo plesni, je pa res da je bilo vreme kar dobro.
ne spomnim se točno kdaj je končala, ampak je hitra.
edit: letos bom spet sadil FD
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Evo fantje se vračam po lanskoletni katastrofi ko so mi porezal 10 lubic -.- Zanima me, ko že govorite o semenih, kje boste naročal( zdaj ko so marleka pojebali). Zanima me najbol legitimna varianta, da ni preveč očitna pošta itd. Sadilo se bo pa whitewidow, pa purple maroc k res hitr konča( preverjeno) 
Hvala za odgovore lp.
Hvala za odgovore lp.