"Odzunaj" 2005
-
sticky
Re: "Odzunaj" 2005 pomoč!!!
ja tud to smo že slišal tule gor. mislim da so ganja kmetu lani gamsi vrhe jedli..
Re: "Odzunaj" 2005 pomoč!!!
Moja je pred enim tednom zacela cvetet pa je bla vlka okrog 2,30 pa me zanima za kok se bo se potegnila ?(teoriticno za 1/4 svoje velikosti). Glavno stiblo sem itaq ze upogno, da je skoraj v vodoravnem polozaju ampak so spet problem druge stible, ki pa spet rasejo navzgor. Verjetno boste rekl, da naj se te upognem a se mi je zgodil, da sta mi vceraj dve stibli, ko sem ji upogibal (pocle). Ena do kraja, druga pa tolk glih k se drzi sm sem jo ze hospitaliziru. Ze zdaj sosedom postajo sumljivo kaj sele za mesec dni. Resitev?
Slike izpred 3 tednov.
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=5724
Slike izpred 3 tednov.
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=5724
Defecate on your book of belief
Re: "Odzunaj" 2005
meni jih posodi, jas mam visoko ograjo. pa ti jih vrnem oktobra:)
Pa smo le dočakali....
"master kaš" je začel cvetet!!
"master kaš" je začel cvetet!!
God must love crazy people. He made so many of them.
Sem s dvema palicama podprl (zvisal) brajde tako da zdaj ni problema. Lahko pa se oktobra kje dobiva na pokusini, ce se kje iz okolice MS.
Defecate on your book of belief
Kaj naj naredim z vejami ki so začele plesnit?
Ene bolj, druge manj, odrezal sem jih, je ok to posušit pa imet, al naj kr vstran vržem?
stran metanje mi ne diši ravno najbolj
hvala
Ene bolj, druge manj, odrezal sem jih, je ok to posušit pa imet, al naj kr vstran vržem?
stran metanje mi ne diši ravno najbolj
hvala
Let The Force Be With You
leto 2005
Sem dal sušit v kartonasto škatlo, v kateri je nekaj papirja (zakaj že?), škatla pa je v enem prostoru, v temi, z konstantno temperaturo, brez prepiha.
Ima kdo kak nasvet glede sušenja?
Sem dal sušit v kartonasto škatlo, v kateri je nekaj papirja (zakaj že?), škatla pa je v enem prostoru, v temi, z konstantno temperaturo, brez prepiha.
Ima kdo kak nasvet glede sušenja?
Let The Force Be With You
-
ganja_farmer
pa sej še ni zrelo, ali je slučajn? al si to sam kake moške dal sušit? drgač pa glej da bo menanje zraka, drugače ti lahko splesni.
Osebna fotogalerija
Pa da vlažnost ne bo prenizka. Začneš nekje pri 50% vlažnosti, potem pa vsak dan nižaš, v teoriji.
DEATH BEFORE DISHONOR!