LEDice
Re: LED
Ob normalnem nazivnem toku se ledice ne grejejo, zato hlajenje ni potrebno, prav tako ne rabiš neke hude ventilacije zaradi osvetlitve same, ker led lampice ne oddajajo toplote oz. je ta skoraj zanemarljiva.
Pregrevajo se lahko samo povezave na vezju, če so preozke oz. če čez njih teče prevelik tok.
Pa ne vem kam bi ti prispajku hladilnik?
Pregrevajo se lahko samo povezave na vezju, če so preozke oz. če čez njih teče prevelik tok.
Pa ne vem kam bi ti prispajku hladilnik?
Growing is legal. Don´t believe the cops...
zdej razmerja v številkah so mal relativna zarad različnih intenzivnosti, kotov,... tko, da bom dal mal več podatkov o medvedovi lampi. vsega skup je 1400 ledic, od tega
140 modrih 465nm, 18°, 11cd
140 UV 400-405nm, 20°, 2cd
560 rdečih 630nm, 20°, 14cd
560 rdečih 660nm, 30°, 4cd
tolk z glave, za kej več bi mogu it pa mal prebrskat papirje in par strani na netu.
140 modrih 465nm, 18°, 11cd
140 UV 400-405nm, 20°, 2cd
560 rdečih 630nm, 20°, 14cd
560 rdečih 660nm, 30°, 4cd
tolk z glave, za kej več bi mogu it pa mal prebrskat papirje in par strani na netu.
sej ta člank sem iskal v 'mali oglasi', sam zgleda noben nima revije, da bi mi to skeniral in poslal. si se pa mal narobe izrazu, ta lampa pokur 90W in ne da ven tuk lumnov kot hps - precej manj. sam uporabnih lumnov je več.
moti me edino to, da v članku baje ni nobenih fotk in ni čist za verjet, da so podatki točni. je pa to prbližn taka tehnologija, kot jo mam jst plan uporabit za naslednjo lampo (ko dobim enga poskusnga zajčka, da investira in stestira zadevo).
moti me edino to, da v članku baje ni nobenih fotk in ni čist za verjet, da so podatki točni. je pa to prbližn taka tehnologija, kot jo mam jst plan uporabit za naslednjo lampo (ko dobim enga poskusnga zajčka, da investira in stestira zadevo).
cena za UFO (tista na sliki) je okrog 600$. se prav da to spraviš v slovenijo te pride okol 600eur.
cene so dokaj različne, odvisn od uporabljenga materiala. jst ponavad za svoje projekte poberem najhujšo robo, k se še da dobit za kakšn razumen dnar. seveda če so želje po čimcenejši zadevi, se tut to da zment, sam pol ne prčakvat enih hudih rezultatov.
cene so dokaj različne, odvisn od uporabljenga materiala. jst ponavad za svoje projekte poberem najhujšo robo, k se še da dobit za kakšn razumen dnar. seveda če so želje po čimcenejši zadevi, se tut to da zment, sam pol ne prčakvat enih hudih rezultatov.