edit: sem sele dele pomislil se na zemljino silo, mas prav, voda gre v verhe
PS - postopek sušenja
Re: PÿS - postopek sušenja
ti susis svoje verhe obrnjene navzgor ? Ce pa je rastlina se v zemlji, jo pa itaq sama siba sem ter tja, luna bolj malo pomaga.
zdravo dejte mi prosim pomagat kk naj zbijem vlago dol...dau sem prvega lowryderja sušit naredu box iz škatle za čeule sam mam previsoko vlago kk bi si jo lahka dol zbil pa hvala
probaj dat vermikulit v box če maš plac ker dobro veže vlago..box pa daj v kak manj vležen prostor če gre
kaj pa je to vermikulit
to je to... klikni
dobiš ga pa v kalii al pa v tem podjetju ko sem ti link dal
dobiš ga pa v kalii al pa v tem podjetju ko sem ti link dal
uuuu hvala hvala bom nabaviu
loh probaš, če slučajno imaš s tistimi belimi vrečkami ki so v škatli s čevli ko jih kupiš,...
men se zdi da je silca gel strupen..ga nebi glih dal med bilke..vermikulit pa ni pa še lažje dostopen je ker silica gela še nisem ki vido za kupit..al je?
ajde če maš viška dnara pa si par paketov šuhov kupiš pol je
ajde če maš viška dnara pa si par paketov šuhov kupiš pol je
hello...
seveda je dobra letina in smo svoje že posekal ...sušim pa u škatli(vrvice pa te fore), oz. u omari. pa me zanima zej ko se vse to skup suši, če je že kdo probal dat zram sušit limonine ali pa od pomaranče lupine...mogoč je pol kej drgačn okus?? ...nism zasledil na forumu, če ma kdo izkušnje s tem?
HF
seveda je dobra letina in smo svoje že posekal ...sušim pa u škatli(vrvice pa te fore), oz. u omari. pa me zanima zej ko se vse to skup suši, če je že kdo probal dat zram sušit limonine ali pa od pomaranče lupine...mogoč je pol kej drgačn okus?? ...nism zasledil na forumu, če ma kdo izkušnje s tem?
HF
za lupine ne vem vem pa da če si par tednov predn si poseku zaliu s temi šumečimi tableti od mercatorja al pa kere druge štacune da se je poznal na okusu in vonju(limona)