OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
Zgleda da bo folk večinoma sadike ven metal... vsaj pr men bo tak. Mraz, pa mislim, da bo še fajn prtisnu, tud na primorskem. Za maj so pa napovedane podpovrpečne padavine in nadpovprečne temperature. Nič ne bo pomladi... bo kr poletje na polno začelo...
-
Carlos_Mencia
jao kot kaže early queen nebo vzklilo nobeno seme ffs
-
Carlos_Mencia
vse tri variante. prvo tri v vodo za 24ur, potem v vato + še dve na frišno v vato, po enem tednu pa še tri v zemljo. 123456 tud nima nič uspeha. kako je on kalil nevem. jutri grem po šibično škatlico in sprobam še tri medicine.
je pa zanimivo, da so se tri semena eq odprla in je kalček malenkost pogledal ven. iz zemlje pa jih že 14dni ni hehe
je pa zanimivo, da so se tri semena eq odprla in je kalček malenkost pogledal ven. iz zemlje pa jih že 14dni ni hehe
black widow/ 0 vsklilo od 5 semen ...moja privat semena pa vse vuni čez 3-5 dni, brez izjeme
hej pa to je bilo kao vse original od mr.nice? mogoče stara zaloga al pa letalo sevanje' (lulzor:)
hej pa to je bilo kao vse original od mr.nice? mogoče stara zaloga al pa letalo sevanje' (lulzor:)
Cannabis~Researcher
Jaz sem dal za 24 ur na vlažen skret papir 3 slojni neodišavljen
3x po 3 sloje spodaj in 3x po 3 zgoraj.
2 x malo dovlažil, ker se kar hitro suši.
Po 24 urah v zemljo za kak cm. z šiljastim delom navzgor.
Potem spet čez 24 ur narahlo odkopljem da vidim seme in kalček oz odkrijem, da se preveč ne matra prebijat.
3x po 3 sloje spodaj in 3x po 3 zgoraj.
2 x malo dovlažil, ker se kar hitro suši.
Po 24 urah v zemljo za kak cm. z šiljastim delom navzgor.
Potem spet čez 24 ur narahlo odkopljem da vidim seme in kalček oz odkrijem, da se preveč ne matra prebijat.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
-
Carlos_Mencia
heh zanimivo a? tvoja semena sem mel js isto v treh dneh iz zemlje. hehe take in podobne scene me bojo prisilile, da se naučim bonsai mame delat
btw o kakšnem sevanju govoriva?
p.s. pozor pristojnim: to ni offtopic. vse to se dogaja (debata in smola), ker bom sadil zunaj 2008
btw o kakšnem sevanju govoriva?
p.s. pozor pristojnim: to ni offtopic. vse to se dogaja (debata in smola), ker bom sadil zunaj 2008
Kolk enega zanimanja za outdoor kar na enkrat
Želim ti uspešno sezono
Želim ti uspešno sezono
Spoznavanje narave in družbe (SND)
-
masterblaster
Quote:
Carlos,sem imel isto štorijo in z early queen in z la nina,pa sem usipu po cca 18-20 dni kr v eno vedro na balkonu in glej ga zlomka da sem danes vidu eno rastlino ko je pokukala na plan ..po mescu ,hehe freebiji ki sem jih dobu poleg nlx in še ena (MS piše)ne vem, mogoče mexikan sativa pa 9 od 10(4/5)
sem že protestiral in mimogrede pohvalil freebije
Carlos,sem imel isto štorijo in z early queen in z la nina,pa sem usipu po cca 18-20 dni kr v eno vedro na balkonu in glej ga zlomka da sem danes vidu eno rastlino ko je pokukala na plan ..po mescu ,hehe freebiji ki sem jih dobu poleg nlx in še ena (MS piše)ne vem, mogoče mexikan sativa pa 9 od 10(4/5)
sem že protestiral in mimogrede pohvalil freebije
-
begginsgrow
se eno vprasanje..dve varcni sm nabavu v trgovini za male zivali..so pa neke UV varjanta 26watt za reptile obe skupaj 52watt ena pa je okrog 1600 lumnov..milsim jih pa imet za Vege in pol outdoor..se pravi enga macka da mi prosim odgovori ce so cool te dve za vege int o.. vnaprej se zahvaljujem za odg..inn upam da nism zgresil hehee..k sm dal okrog 40euros za obe..thnx ajdi