kok placujete za travo??
-
Stari uporabnik #2506
Re: kok placujete za travo??
100g dobre domačice pride zame okrog 12k sit, ko pa tega ni pa 15-20 k pa ta je tut dobra, kr enga sranja nebi kadil.
skunk pa odvisno ker je okol 1500 sit/g
skunk pa odvisno ker je okol 1500 sit/g
-
Stari uporabnik #2352
Quote:
za albansko-bosansko slamo 20k 100g
za domačico (možno domač skunk). Res huda stvar že ko jo posmelaš trga gate - cena pa 8k za 10g cena res huda sam je I.kvaliteta
Zanimivo, jest dam za 100ko okol 15k (oziroma 50ka je 8-9k tko da zihr ni več k 16), za 10g skune pa ene 9, 10k, kokr gdaj. Kuko se cene razlikujejo.
za albansko-bosansko slamo 20k 100g
za domačico (možno domač skunk). Res huda stvar že ko jo posmelaš trga gate - cena pa 8k za 10g cena res huda sam je I.kvaliteta
Zanimivo, jest dam za 100ko okol 15k (oziroma 50ka je 8-9k tko da zihr ni več k 16), za 10g skune pa ene 9, 10k, kokr gdaj. Kuko se cene razlikujejo.
-
Stari uporabnik #1976
mah... placujem od 15k do maximalno 45k sit za stotko.... in tisti posti o cenah o 15k sit za stotko... nebi o tem govoru... razen, ce ti jo proda en tvoj ljubljenec, tako,da se ti prikupi... drugace, ti povem, da sam pokadim dosti robe na mesec, sam, doma ob racunalniku.... ti pa povem, da imam vec prvih rok... in nihce svoje ljubljenke ne daje tako poceni...sej to je jebanje samega sebe v glavo... mal pomislite.... pridelovalec je v strahu, da mu ne poberejo pred njim, da ga ne dobijo na mestu samem, da mu najdejo ko susi, ko prodaja... da o sami pridelavi ne izgubljamo besed in o znanju in casu porabljenem za pridelavo in tistim casom ko koplje luknje, jo je tolk stvari tukaj za nastet, da cena tezko pride tako nizko...ce nisi seveda glavni slovenski diler.... in to vse ima ceno 15k sit za domacio.. ja za domaco bosanko al pa albanko, ja....domaco slovenko, kje z dolenjske...iz kaksnih jas v pragozdu.... dvomim, da ti jo bodo prodali... pa sem ze sel globoko v gozd.... do pridelovalcev.... pa ti povem, da se nihce ni dal pod 20k stotko.... pa se to zato, ker nismo vzeli stotko.... cena stotke domace ne more bit 15k sit... razen ce je bad stuff... ne na izgled... ampak po ucinku.
-
Stari uporabnik #238
Da vam povem najnovejše povprečne grosistične cene severovzhodne slovenije. 55 000 do 115 000 SIT za 100g domačice. Odvisno od kvalitete, pa recimo, da bi dal za tisto, ki ima 115 000 SIT max. 45000 SIT.
Jao, jao. Pa razumem, da nekdo takšne cene postavi, ne razumem, pa kako je lahko potem nekdo še tako fukjen, da to kupi
Pa verjamite, da so taki, da poznam take.
Jao, jao. Pa razumem, da nekdo takšne cene postavi, ne razumem, pa kako je lahko potem nekdo še tako fukjen, da to kupi
Pa verjamite, da so taki, da poznam take.
-
Stari uporabnik #1666
Fak, sj res da nism kupu trave že... well, doooooolg... ampak tole se mi zdi pa brutalno preterano...
Shit...
Prov greh kupvat ...
Shit...
Prov greh kupvat ...
-
Stari uporabnik #750
Neee staaaariiii y0 y0.... to je outdoor skunk!!!
-
Stari uporabnik #452
ma to vidva nix ne stekata haloo to je spesl ganđa k so jo device ob jutrnji rosi obrale pa pol je bla z ljubeznijo in tibetanskimi mantrami posusena, fak pa to je res cip ej haloooo sicer pa kdo se dons kupuje mn k 10 kg a? a? ccc luzrji k nc ne stekajo
-
Stari uporabnik #211
ekhm, ekhm
vsi mi smo nekoč bli klinci, ki so nam starejši zadetki prodajali slab stuff za bajne pare, a mi kot klinci smo bli celi srečni, de smo prišli do česarkoli, kar je dišalo ali zgledalo kot trava. pol si iskal stuff preko vseh možnih kanalov in bil čist happy, če ti je uspelo v enem tednu kaj dobit. pol si bil že totalni car, če si najdu eno samo osebo, ki ti je zrihtala, kadar si hotel. šele potem so prišle na vrsto realne cene in bargains. razen srečnikov, ki so vse dubili na pladnju, nas je velik šlo skozi tak iniciacijski proces.
al pa je samo moja generacija tako odraščala in evolucija dogodkov ni več to, kar je bila, ampak dvomim. vem, de je dans trava na vsakem koraku, ampak morda mislite to tko, ker živite v kšnem večjem mestu. for the record - ljudje še vedno živijo na vaseh in manjših krajih in dvomim de jim tam desetke za 3 čuke kar tako dežujejo z neba kot v ljubljani.
pa no hard feelings
al pa je samo moja generacija tako odraščala in evolucija dogodkov ni več to, kar je bila, ampak dvomim. vem, de je dans trava na vsakem koraku, ampak morda mislite to tko, ker živite v kšnem večjem mestu. for the record - ljudje še vedno živijo na vaseh in manjših krajih in dvomim de jim tam desetke za 3 čuke kar tako dežujejo z neba kot v ljubljani.
pa no hard feelings
-
Stari uporabnik #452
Re: ekhm, ekhm
ma misljeno je blo kot zajebancija, v stilu pa kaj pol, prisezem da sem dal najcenejs v zivljenju 54$US za kilogram prvovrstne mehiske trave ampak to je ze druga zgodba, res vsakemu definitvno prvoscim da dobi travo cim cenejs, pa cim kvalitetnejso, bog dej dab jo cimprej legaliziral, ja no mal pozablam vcasih..
ok ko sem se redno kadil travo je bila cena od 2500 do 3500SIT za 10g pa ne mislem albanke ampak cist normalno gorensko domacico, za outdor skank je bila cena okol 6000, zdej kolk se zdilas za vecje kolicine je pac odvisno kolk vecjo in koga poznas, kot pri vsaki trgovini, drugce pa nisem doma iz vecjega, niti manjsega mesta, pa ti morm rect da so cene enake, navadno pa nizje kot npr v ljubljani, pa vsaj poznas cloveka in ves kaj lahko pricakujes pa dost manj paranoje pa vsega smorna okol nakupa..itd itd (ful enga nakladanja nasplosn okol gandze)
lp
aja hard fillings? always
ok ko sem se redno kadil travo je bila cena od 2500 do 3500SIT za 10g pa ne mislem albanke ampak cist normalno gorensko domacico, za outdor skank je bila cena okol 6000, zdej kolk se zdilas za vecje kolicine je pac odvisno kolk vecjo in koga poznas, kot pri vsaki trgovini, drugce pa nisem doma iz vecjega, niti manjsega mesta, pa ti morm rect da so cene enake, navadno pa nizje kot npr v ljubljani, pa vsaj poznas cloveka in ves kaj lahko pricakujes pa dost manj paranoje pa vsega smorna okol nakupa..itd itd (ful enga nakladanja nasplosn okol gandze)
lp
aja hard fillings? always