na chatu je bla dilema - legalna semena?
Re: na chatu je bla dilema - legalna semena?
Quote:
kaj pa bi blo nelegalnega
Instant Ukrajinke + voda z Ph-jem 5,32
kaj pa bi blo nelegalnega
Instant Ukrajinke + voda z Ph-jem 5,32
Jebim ti signature too long
Hja kaj morm - tak sm od malga - nej klasa pove-se je kr mal
stresel ko sva se spoznala
stresel ko sva se spoznala
Jebim ti signature too long
-
fredikruger0
dej no sam do dnarja bi rad prlezu....pejt ven jame kopa mulc nablojeni...ne pa tukaj nas gnjavit....zgini iz foruma mulac bedasti
Problem, da trgovin še ni, je da nihče nima jaja, da bi odprl kaj takega, samo zato jih še ni! Se strinjam classic, ali bo top, ali pa totalen flop!
Sticky, glej takole se zmeniva, jast tebi dam 5% naših delnic, ti pa nas pustiš na miru! OK!
Že ma ime "GENERAL(K)" (g- kot gobezdavi, e-kot ekonomičen, n- kot ne nezakoniti,drugi e-kot eztablišment, r-kot retardiranih, a-kot aktivistov, l- kot legalizacije, in zaščiteni znak _konoplje_)
Sticky, glej takole se zmeniva, jast tebi dam 5% naših delnic, ti pa nas pustiš na miru! OK!
Že ma ime "GENERAL(K)" (g- kot gobezdavi, e-kot ekonomičen, n- kot ne nezakoniti,drugi e-kot eztablišment, r-kot retardiranih, a-kot aktivistov, l- kot legalizacije, in zaščiteni znak _konoplje_)
"..have you seen the accident outside..."-The end
Quote:
dej no sam do dnarja bi rad prlezu....pejt ven jame kopa mulc nablojeni...ne pa tukaj nas gnjavit....zgini iz foruma mulac bedasti
dej pjanček dolenček nakokiran skensli semi. tebe ne gnjavim, ker tebe ne pipne tut glista. ko bodo jame skopane mi ga boš pa sam še trikrat milostno potegnu.
pa jonči, ti se otepaš denarja? hehe, kul to. te pridem kaj obiskat.
dej pjanček dolenček nakokiran skensli semi. tebe ne gnjavim, ker tebe ne pipne tut glista. ko bodo jame skopane mi ga boš pa sam še trikrat milostno potegnu.
pa jonči, ti se otepaš denarja? hehe, kul to. te pridem kaj obiskat.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
-
sticky
tic: nevem kako robo si ti kupoval za hydro, sam, kar sem js vidu, je blo, kr več al man iz vsega razvidno (pa ne sam po slikcah), čemu je namenjeno. to sem mislil. ni pa rečeno, da mora bit snov na seznamu prepovedanih substanc.
cholt: vaših delnic? kdo pa je še v igri? sicer pa, ne, ne sprejmem ponudbe!! sprijazni se....eni ne odprejo trgovine zato, ker nimajo jajc, drugi pa zato, k so mel nesrečo in so stickya spoznali. jebiga, tk je, vsakemu svoje čuj..
cholt: vaših delnic? kdo pa je še v igri? sicer pa, ne, ne sprejmem ponudbe!! sprijazni se....eni ne odprejo trgovine zato, ker nimajo jajc, drugi pa zato, k so mel nesrečo in so stickya spoznali. jebiga, tk je, vsakemu svoje čuj..
sticky: sej ni vazno ce je ocitno. lavor za vodo ni ilegalen. pumpa tut ne. sucky my balls.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12