English keyboard SUX
Re: IE brkljalnik SUX
...prej bi reko, vse drugo, kot netskejp, da je za geje....
God must love crazy people. He made so many of them.
sem imel mozillo skoraj 1 let preden sem sel na opero je res da je bolsa od ie, sam čez opero ga zaenkrat še ni
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
pa ma tale opera tab-e? Men zadnje čase firefox vedno počasnej dela... pa sem objektiven uporabnik in ne bullshitam, ampak res vedno počasneje dela in se dokaj pogosto sesuje. O tem da bi se vrnila na explorer pa NO FUCKING WAY. Torej, kaj so še druge prednosti Opere?
http://www.opera.com/docs/screenshots/
Tukej je le neki od tega, kaj vse ma. Problem pri operi je le prva prilagotiev, oz da se navadiš, ker je najbolj dinamičen browser. Lah kar tab potegneš v orodno vrstico beri: kamorkoli, pa se bo tam gumbek naredu (link) do te strani.. skratka konfiguracija je bistvena, lah naridš isto k FF z opero
Tukej je le neki od tega, kaj vse ma. Problem pri operi je le prva prilagotiev, oz da se navadiš, ker je najbolj dinamičen browser. Lah kar tab potegneš v orodno vrstico beri: kamorkoli, pa se bo tam gumbek naredu (link) do te strani.. skratka konfiguracija je bistvena, lah naridš isto k FF z opero
dobro... jo že downloadam oz. jo v času pisanja že mam nameščeno. Men sicer FF pod linuxom odlično dela, tko da mam na sumu, da je to some Micro$oft shit konkurenčna omejitev... kar je ubistvu tehnično čist mogoče. Na prvi pogled pa opera zgleda kr kewl
no kulish. ce se rabis znebit unih oglasov, povej. sicer pa ze sama vrjetn ves kako se jih sklop
ej a se da imporat passwored, kukije pa favorits iz FFja in IEja v opero..k se mi neda passov iskat se enkrat??
-
fredikruger0
Quote:
no kulish. ce se rabis znebit unih oglasov, povej. sicer pa ze sama vrjetn ves kako se jih sklop
ajde da sprobam opero...kok se improta iz ffja in kok odstranm banerje?
ajde da sprobam opero...kok se improta iz ffja in kok odstranm banerje?
Sprobal pa mi ne ugaja.Pol iskalnika je sam šmorn.Hitra je ni kej.Sam da mam pa une e-baje(toolbar) pa reklame gor v kotu k mi otripajo.Krekat se mi ne da ker mi ne ugaja.Mam raj fire ki je zaston pa še kul.Pa tut najdi.si mi je nekej čudn odpru-kr ene črte???.
Za moje pojme ni to to.
Za moje pojme ni to to.
Šta ima