Instant Debilizmi
Re: Instant Debilizmi
slovenski dilerji
zdravo js jih full poznam takih k so bli na em in so še nekteri pa so si zarad tega življenje vzel in vam povem ne jemat tega no js sm prodajala joint pa me hvala bogu niso dobil zdj sm raj nehala pr tem pa mi je pomagala prijateljica in sm ji za to hvaležna ampak me še vedn mika da bi pa še prodajala no sm pa tud neki probala od trave sm ka točn pa ne vem kr sm to dobla na morju in sm bla pol tk zmešana da ne vem ka sm počela ko pa so mi povedal me je blo pa groza in ne mislim več probat če ste na tem pejte kam v kako ustanovo da vam bojo pomagal iz tega ne bi v tem kr si lohk zarad tega življenje vzamete k boste totalno ka koncu in vam ne bo nobedn vč zaupu
no to je moja zgodba na kratko če vas še kj zanima pa vprašte vam z veseljem povem
prekopirano iz foruma razprave.com
no to je moja zgodba na kratko če vas še kj zanima pa vprašte vam z veseljem povem
prekopirano iz foruma razprave.com
ta baba rab it u Polje 
mogoč je bla trava še s horsom špricana pa je pozabla povedat
Growing is legal. Don´t believe the cops...
Ta ni bla od trave napsihirana. Če je pa že bla, je pa še zmerm....vsaj ločila bi lahk vstavla
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...