SKUNK VS DOMAČICA
-
Stari uporabnik #1976
Re: SKUNK VS DOMAČICA
[quote}
Brez zamere, samo meni se zdi da še ti nisi prave skune kadila. Skune in domačice sploh ne moreš primerjat.
To je kot da bi primerjal Ford Mondeo in Ferarrija.
Brez zamere.... ampak po vec kot desetih letih rednega kajenja.... ti lahko iz svojih osebnih izusenj povem, da sem kadil tako dobre, kot odlicne, kot neverjetne skunke... ampak sem kadil se boljse domacice, ki so te zadele nekam drugam... mislim, si bil zadet drugace in bolje in sploh in stoh.... da pa primerjat MONDEA in Ferrarija... kok da ne....itak je slabsi ferrari... tist iz leta 1972... proti MONEDO 2003... zdej ne gledat imagea... ampak kvaliteto... res je pa tudi, da po parih skajenih jointih skunka... ni vec istega ucinka... pac pada ..... docim pr domci travci lepo konstanto drzis stopnjo zadetosti.... sej to mogoce ni tolk opazno, ce pokadis spinel na teden... ko pa kadis kolicinsko in to ni vec zadevanje, ampak zgolj obredni del vsakdanjih, opazis, da more bit domacica....
Brez zamere, samo meni se zdi da še ti nisi prave skune kadila. Skune in domačice sploh ne moreš primerjat.
To je kot da bi primerjal Ford Mondeo in Ferarrija.
Brez zamere.... ampak po vec kot desetih letih rednega kajenja.... ti lahko iz svojih osebnih izusenj povem, da sem kadil tako dobre, kot odlicne, kot neverjetne skunke... ampak sem kadil se boljse domacice, ki so te zadele nekam drugam... mislim, si bil zadet drugace in bolje in sploh in stoh.... da pa primerjat MONDEA in Ferrarija... kok da ne....itak je slabsi ferrari... tist iz leta 1972... proti MONEDO 2003... zdej ne gledat imagea... ampak kvaliteto... res je pa tudi, da po parih skajenih jointih skunka... ni vec istega ucinka... pac pada ..... docim pr domci travci lepo konstanto drzis stopnjo zadetosti.... sej to mogoce ni tolk opazno, ce pokadis spinel na teden... ko pa kadis kolicinsko in to ni vec zadevanje, ampak zgolj obredni del vsakdanjih, opazis, da more bit domacica....
-
Stari uporabnik #1976
bi povedal pa se tole.... da pred leti sem dobil iz nekaksnih se bolj UnderGround kanalih, kot ze obstajajo eno robo... narejo baje pr enmu staremu cvetlicarju (nisem imel nikoli te casti spoznati tega osbeka), k ni ubila in pometla s samo deklami.... naprimer preimer... jaz kadim sam v parku.... joint seveda... nakr pride mimo prjatu... se razvesli jointa, k vida da ga sam kadim naredi dim in ga odnese.... ampak, ni bil nek levi falot.... dober znanec in resen kadilec pa ga odnese...
in ne samo njega.... sem spravil na kolena vec resnih in kadilcev s stazem... in vsi se vedno ko me vidijo omenijo... pizda tiso pa je bila roba, HA ? jaz pa, rahlo v zadregi... jasno
.. in ljudje so skakli in ne vem kaj se vse... po samo enem skajenem jointu.... in smo kadili najboljse robe tega sveta... kar je bilo za dobit na kugli.. pa lahko recem, da jeibla tist grda nesposobna travica najboljse kar sem v svojem zivljenu kadil..
pac o travi imam ogromno zgobic, tako veselih kot zalostnih.... o tej temi bi lahko govoril in govoril do konca zivljenja.
in ne samo njega.... sem spravil na kolena vec resnih in kadilcev s stazem... in vsi se vedno ko me vidijo omenijo... pizda tiso pa je bila roba, HA ? jaz pa, rahlo v zadregi... jasno
pac o travi imam ogromno zgobic, tako veselih kot zalostnih.... o tej temi bi lahko govoril in govoril do konca zivljenja.
-
Stari uporabnik #2558
A maš kšno veselo vizionarsko zgodbico ?
LP
Cordell
LP
Cordell
-
Stari uporabnik #2595
SKUNK te tko opali, pa še takšn UP ti stisne.
No sej enkrat sem kadil neko domačico v Splitu in to so bili takšni smehi MEGA GUT AT ALL.
No sej enkrat sem kadil neko domačico v Splitu in to so bili takšni smehi MEGA GUT AT ALL.
-
Stari uporabnik #1012
Itaq da je dober skunk najboljš. Greš v coffe shop v Amsterdam in tam ti je zihr najboljš.
-
Stari uporabnik #1976
so pa tudi ze lokalni kadilci v amsterdamu ..... zeleli dobit slovensko domacico, ker je kao boljsa od njihovih vseh super in oh in stoh skunkov... ampak so okusi razlicni... jaz prisegam na domace.
-
Stari uporabnik #1976
od kod kej.... kaj mislis, da smo slovenci debiln narod, da nic ne zna.... mal pomisl.... ce ne poznas vseh pridelovalcev, ne klobasaj neumnosti.
-
Stari uporabnik #750
Quote:
ce ne poznas vseh pridelovalcev, ne klobasaj neumnosti.
Aha... pol praviš da je ta podatek (da kadilci v Amsterdamu točijo slane solze, ker ne dobijo slovenske (!!!) trave) prišel iz ust naših pridelovalcev!
Res je kar pravijo, dobro blago se samo hvali.
ce ne poznas vseh pridelovalcev, ne klobasaj neumnosti.
Aha... pol praviš da je ta podatek (da kadilci v Amsterdamu točijo slane solze, ker ne dobijo slovenske (!!!) trave) prišel iz ust naših pridelovalcev!
Res je kar pravijo, dobro blago se samo hvali.