Nadaljuj zgodbo..
-
bdbstone
Re: Nadaljuj zgodbo..
kozarcu vode. Prosila me je, s svojim prosecim pogledom za kozarec vode. Nisem vedel, kaj bi storil, pa ker sem se jo mislil odresit, sem si slekel majco in iz nje iztisnil švic, ki je kar lil po meni. Z duskom je izpila. Naenkrat sem zacutil nelagoden obcutek, da me nekdo opazuje. Obcutek me ni varal, ker je iza sosednjega grma svistnilo celo pleme samih zensk. Posumil sem, da je tukaj nekaj narobe, saj ni bilo vmes nobenih otrok. Sulce so mi porinile pod nos in me odpeljale v svojo vas, ki je bila na nekem gricu, globoko zajedana s sulicami okovana utrdba.
-
Exstasy
Ko smo prispeli v vas so me zaprli v ječo. V obupu razmišljam kaj bi storil, ko kar naenkrat raznese okno in v ječo vdre 7 zelenih do zob oboroženih vrtnih palčkov, ki me stlačijo v vrečo in odnesejo v helikopter. Slišim pokanje helikoptrskih lopatic, odletimo... Po 20min vožnje so me odvrgli v morje, s težavo se rešim vreče in zaplavam proti površju...
-
masterblaster
hlastam za zrakom in zagledam kita ki se predstavi za mobydicka,prijazno mi ponudi prevoz na obalo ampak glej ga zlomka! ..vsi sedeži so že zasedeni .Ker res potrebujem ta zagamani prevoz stopim do prvega potnika:"ostržek ja kaj pa ti tu?ker si lesen te bo itak plima vrgla na obalo zato don't worry" ..in ga zabrišem iz kitovega želodca.Udobno se namestim v zadnjem delu pri predelanih sardinah in utrujeno zazeham
-
HappyPeppy
Nakar padem v globok spanec. Sanja se mi o popolni legalizaciji neškodljive rastlinice po latinskem imenu Cannabis Sativa L.
se zbudim iz sanj in vidim da je moby dick pojedel tudi paket lepega blueberrya mmmm kako diši navijem ror, kar v cajtng papir(ni drugegqa) in že v naslednjem trenutku nevem več ali je kit resno pojedel 10/10 bejbo zato se moram prepričati in jo zgrabim za rito....
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
-
Exstasy
Ženska se obrne, pogledam v obraz, ne me jebat Urška Čepin... Od njej stoji Pahor s prstom kaže name in mi zabrunda: " Za ali Proti?" Rečem proti in mu zategnem srednji prst, ter ga brcnem v jajca(Medtem Moby Dick Izbljuva Urško Čepin, ker ima okus po plastiki)... Ko model pride h sebi pritisne " THE BIG RED BUTTON" in Moby Dick me odpihne skozi ventilacijski jašek...
pizdaaaa je fajn letet...
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.