Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Probaj z PLANTELA PRIMA - ta vsebuje neem oil,to je olje ogrščice,menda ...
EVERYthing you know is wrong
beLIEve me
beLIEve me
zgornji post leti na COX-a ,ni mi prijelo 'quotanje'
EVERYthing you know is wrong
beLIEve me
beLIEve me
Mene pa zanima kakšne izkušnje imate z dežjem in sicer ko veliko dežuje-kako nevarno je to za naše rožice da bi zaradi preveč vode zgnile-kakšne izkušnje?
Lp!
Lp!
So fucking what?!
če dežuje kak dan še ni panike, če pa več dni pa lahko korenine zgnijejo. Jas sm si najdo plac sredi enga brega tak da bo voda sproti odtekala dol.
ja upam da bo ravno prav dežja-da še zalivat nov treba ...drugač mam pa tut js plac na enmu bregu, mal me zarad svetlobe skrbi ker ni glih direkt sonce, je pa tok bolj skrit(vsaj mislm da tja nebi noben hodu-upam d ne bo )..bomo vidl, upam d rata
Lp!
Lp!
So fucking what?!
Lp. Rožice mam stare 1 mesec in me mal skrbi saj rastejo zelo počasi, kaj bi lahko bil problem? [image]
ce malo opises pogoje ..katera svetilka , vrsta rastline zemlje itd ... bos lazje dobil odgovor . lp
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
to je ko da bi dau sliko avta pa vprašu zakaj ne dela...ja povej kake maš pogoje pa kak box maš pa to...nemormo mi kr tak vedet kaj je z njimi če ne daš nekaj podatkov.
bol bi bila primerna tema Diagnostika bolnih rastlin v tej temi bi najbolše da bi izpolnil Lojzetov vprašalnik pa bi zdaj že meu mogoče odgovor
<3 Mary Jane !