semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
jst mam blue moon rocks, to j baje da en breed od bog-a k je bil delan prav za sog... res raste krepko nizko, medtem ko so druge 40cm je ta borih 15, res pa je da ma node-e zelo skupaj in da ima nenavadno mutacijo da na vsakmu vecjimu listu naredi iz stebla lista vn se eno vejico(leafbud)
dela ga tut kr fino...
imo a must have for the sog grower...
dela ga tut kr fino...
imo a must have for the sog grower...
-
masterblaster
volkds,povej mal več o tej sorti;ke to prodajajo?
LP
LP
Kako dolgo pa so dobra semena če jih hraniš pri sobni temperaturi?
Da bi jih zdaj kupil in bi bile za drugo leto a bi bile še dobre?
lp
Da bi jih zdaj kupil in bi bile za drugo leto a bi bile še dobre?
lp
suho, temno, sobna temperatura je čist kul kombinacija. zdržijo tako tudi več kot pet let.
sam za info..
v pon 16.7. sm nakazu denar na njihov račun, 20.7. so že poslal in danes 26.7. sm dubu semena od poštarja v dvd ovitku
http://www.seedsman.com/en
aja pa dubu sm 99/100 semen.
v pon 16.7. sm nakazu denar na njihov račun, 20.7. so že poslal in danes 26.7. sm dubu semena od poštarja v dvd ovitku
http://www.seedsman.com/en
aja pa dubu sm 99/100 semen.
-
Carlos_Mencia
lin nevem, če si že kje napisal oz če je skrivnost.. katere sorte si pa vzel?
tokrat sm uzel 10pekov Skunk #11 feminized, naj bi bla kul za SOG varjanto pa tudi za začetnike. pa še 20% popusta sm dubu + Durban skunk 10semen gratis
kašen mesec dni nazaj pa 10pekov lr#2 in je traja 15dni da sm dobil, pa 2 semeni sta bli oz zgledajo uničeno
kašen mesec dni nazaj pa 10pekov lr#2 in je traja 15dni da sm dobil, pa 2 semeni sta bli oz zgledajo uničeno
kok si pa placo za vse skupaj???
pejt na njihov website, maš cene
Nikol Nam ni blo jasno zakaj kdo kupi 10 Packov enake sorte semen, b... , razen če goji za prodajo , kar Mi ne. Vsaj malo, vsaj 2-3 sorte česa drugega, ti ni padlo na pamet,...?
-Kaj če bi cel Skunk#11 bil za kurac?
-Al pa malo za spremembo, da še imaš kaj drugega za smoknit , al si res samo komerciala? -(če ja,-bedno!)
-Kaj če bi cel Skunk#11 bil za kurac?
-Al pa malo za spremembo, da še imaš kaj drugega za smoknit , al si res samo komerciala? -(če ja,-bedno!)
banda je back in med